tiistai 27. helmikuuta 2024

Sheila on kuollut

Kellyn ollessa leikkitreffeillä toisen lapsen ja tämän äidin kanssa he päätyvät jostain syystä Deaconin ravintolaan Il Giardinoon, jossa Sheila on tietysti työvuorossa. Sheila kysyy Kellyltä muistaako tämä hänet. Kelly sanoo muistavansa kiltin tädin rannalta. (Sheila pelasti Kellyn hengen) 

Sheila päätyy Kellyn ottaman kuvan taustalle. Kelly lähettää kuvan äidilleen, ja Steffy saa slaagin.

Steffy ryntää Deaconin kotiin tappelemaan Sheilan kanssa. Hän sanoo Sheilalle ettei Finn tule koskaan hyväksymään tätä. Steffy sanoo että toivoo Sheilan olevan kuollut.

 


 

Deacon ja Finn saapuvat paikalle erottamaan riitapukarit toisistaan.

 


Steffy sai Sheilan suuttumaan kunnolla. Sheila lymyää puskissa Steffyn talon luona ja sanoo: "Steffy Forrester. Tänä iltana sinä kuolet."

 


Sheilan tunkeutuessa taloon Steffyllä on juuri kädessään iso vihannesveitsi. Steffyn varoituksesta huolimatta Sheila ryntää Steffyn kimppuun.

 


 

Veitsi osuu Sheilan sydämeen. Kauhistunut Steffy pudottaa veitsen. Sheila yskii kunnes hän lopettaa hengittämisen, ja vaikuttaa kuolevan.

 Steffy soittaa hätänumeroon. Paikalle saapuvat ensihoitajat löytävät Sheilalta ensin heikon pulssin, mutta sitten Sheila todetaan kuolleeksi. Steffy katselee kun Sheilan ruumiin yli vedetään lakana.

 


 

Poliisi kyselee Steffyltä tapahtuneesta. Steffy sanoo että Sheila tunkeutui taloon, ja että se oli itsepuolustusta. 

Kuoliko Sheila oikeasti? Niin katsojat ainakin yritetään saada uskomaan. Sheilan esittäjä Kimberlin Brown on antanut haastattelun siitä millaiselta tuntuu jättää ikoninen rooli 35 vuoden jälkeen. Mutta niin tapahtui myös silloin kun Finn "kuoli", Tanner Novlan kertoi lähdöstään sarjasta. Ja kuinkas sitten kävikään...

 

Tunteiden ja tuoksujen puolella Sheila sai vuosia sitten vanhan rikoskumppaninsa Sugarin muuttamaan ulkonäkönsä Sheilan näköiseksi. Ja nyt Kaunareissa Sheila oli viime aikoina tapaillut jotakuta mystistä henkilöä menneisyydestään. Oliko kyseessä Sugar?

 

Kuoliko Sheila, vai vain Sheilan näköinen Sugar?

 

Kun kyseessä on Kauniit ja rohkeat niin mikään ei ole lopullista. 

 

Onko Sheila kuollut? Toivotko hänen olevan kuollut?


Lähde

4 kommenttia:

 1. Kyllä toivon vihannu Sheilaa aina ni ei haittais jos kuolis

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4/3/24 07:08

  Sheila tuo sarjaan vipinää. Jatkoin aikanaan itseään toistavan juonikuvion katsomista Kaunareissa uudestaan sitten vuosikymmenen, kun tämä hahmo tuli takaisin sarjaan..

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8/3/24 13:42

  Samaa mieltä edellisen kanssa, Sheila tuo sarjaan vipinää, joten en toivo hänen kuolemaansa.

  VastaaPoista
 4. Uskomatonta. Sarjan kiinnostavin henkilö Sheila Garter laitetaan kuolemaan. Sheila and Diegon, they are the most interesting persons in the serie of
  Bold and the Beautiful. I

  VastaaPoista