torstai 4. huhtikuuta 2024

Erään suhteen loppu

Thomas Forrester on rakastunut mies. On ollut jo vuosia, pakkomielteeseen asti. Onko Thomasin mielenkiinto Hopea kohtaan ollut koskaan tervettä? Ja mikä ihmeen mielenhäiriö Hopeen iski kun hän alkoi suhteeseen Thomasin kanssa?

 


 

Jo aikaisemmin Thomas kosi Hopea, joka sanoi ettei ole vielä valmis avioliittoon, mutta suostui pitämään Thomasin sormusta ketjussa kaulallaan.

Nyt Thomas ei enää malttanut odottaa. Hän oli sitä mieltä että on odottanut tarpeeksi, ja kosi Hopea uudestaan.

 


 

Hope kieltäytyi. Hän ei ole vieläkään valmis.

Tämä satutti Thomasia syvästi. 

 



Steffy ja Hope ovat nyt sotapolulla. Steffy on sitä mieltä että Thomasin pitäisi lopettaa kokonaan suhde Hopen kanssa, ja hankkia joku parempi nainen. Steffy teki kaikkensa saadakseen veljensä jättämään Hopen.

Steffy ehdotti Thomasille että tämän kannattaisi pakata Douglas mukaansa ja lähteä Pariisiin. Uskomatonta kyllä Thomas totteli siskoaan. 

 


 

Hopen ja Douglasin jäähyväiset ovat sydäntäsärkevät. Douglas kyselee eivätkö hän ja hänen isänsä olleet Hopelle tarpeeksi.

 


 

Thomas ja Douglas lähtivät Pariisiin.

Suuttunut Hope yritti jopa lyödä Steffyä.

 



Kuuluuko Hopen ja Thomasin suhde Steffylle ollenkaan? Ei kuulu. Siksi olisikin erityisen herkullista jos Thomasin poissaollessa sinkku-Hope ja Finn lähentyisivät. Silloin Steffy saisi syyttää tilanteesta vain itseään, ja omaa paskaa luonnettaan.

Jo aiemmin Hope lohdutti äitinsä menettänyttä Finniä.

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti