maanantai 26. helmikuuta 2024

Lunan ja RJ:n suhteen shokkikäänne

Luna ja RJ olivat onnensa kukkuloilla vietettyään ensimmäisen yönsä yhdessä. Luna oli iloinen siitä että odotti sitä oikeaa.

 

 

Lunalla on pakkomielle pahanhajuisesta hengityksestä, ja hän popsii siksi jatkuvasti pastilleja. Valitettavasti Lunan ja hänen äitinsä Poppyn pastillit menivät sekaisin.

Luna lähti yksin pois Ericin ja Donnan häistä. Hänellä oli kova jano, ja hän päätyi Forresterin vierastaloon. Jossa Zende asustelee nykyään.

Kun Zende tuli kotiin hän löysi Lunan sängystään. Luna meni äitinsä huumepastilleista niin pahasti sekaisin että luuli Zendeä RJ:ksi. "Olen odottanut sinua", hän sanoi. Zende ei tiennyt että Luna tarkoitti RJ:tä.

 


 

Kun Luna herää seuraavana aamuna hän ei ymmärrä mistään mitään. Hän luuli menneensä sänkyyn RJ:n kanssa, mutta onkin Zenden luona. 

 


 

Luna menee paniikkiin kun hän tajuaa mitä on tapahtunut. Hän on pettänyt RJ:tä, eikä ymmärrä miksi tai miten.

 


Luna ei syytä Zendeä tapahtuneesta. Eihän Zende tiennyt että Luna luuli häntä RJ:ksi.

Luna kertoo äidilleen tapahtuneesta, ja Poppy tajuaa kauhukseen että hänen huumepillerinsä ovat vahingossa päätyneet Lunalle.

 



 

Tämän saa Lunan lisäksi tietää myös Zende. Luna haluaa kertoa tapahtuneesta RJ:lle, mutta Poppy ja Zende yrittävät saada hänet muuttamaan mielensä.

 


 

RJ-raukka näkee että jokin selvästi painaa Lunaa. Luna yrittää kertoa tapahtuneesta RJ:lle, mutta ei ainakaan toistaiseksi ole pystynyt siihen.

 




Zenden mielestä Luna pääsisi yli syyllisyydestään jättämällä RJ:n ja alkamalla olla hänen kanssaan.

 



 

Kuka on tämän juonikuvion suurin syyllinen?

Kumman kanssa Lunan pitäisi olla?

 

Mutta saammeko taas kohta "nauttia" kuka on lapsen isä-juonikuviosta? Toivottavasti ei, sillä Zende sanoi käyttäneensä suojausta.



 

 

Tämä juonenkäänne on saanut jotkut sarjan fanit uhkaamaan sen katsomisen lopettamisella, ainakin toistaiseksi.

 

Mutta eihän tämä kauheus ole mitään uutta Kauniissa ja rohkeissa. Esimerkkinä tulee heti mieleen Thomas ja Caroline, niin Douglas sai alkunsa. (kuvassa Pierson Fode, edellinen Thomasin esittäjä)

 



Ps. Ja jos et muista kuka Zende on, niin hän on Kristen Forresterin ja hänen miehensä Antonion adoptiopoika, jonka he tapasivat ensimmäisen kerran ollessaan häämatkalla Afrikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti