tiistai 8. elokuuta 2023

Steffy ja Finn: ero!

Ennen oikeudenkäyntiään Sheila tarvitsi lääkärintarkastuksen, ja toki ainoa vapaa lääkäri sitä hoitamaan oli Finn. Äidillä ja pojalla oli herkkä hetki.

FBI hoiti asiat hienosti kun Sheilan oikeudenkäynnissä todettiin että todisteet Sheilaa vastaan hankittiin laittomasti. Niinpä Sheila pääsi vapaaksi samantien. Sheilalla ja Finnillä oli jo toinen hellä hetki, jonka Liam onnistui salakuvaamaan kännykällään.


 

Finn ja Kelly viettivät yhdessä ihanaa rantapäivää. 

Finn unohti tietysti vahtia tyttöä. Kelly joutui veden varaan, ja hänet pelasti hukkumiselta heitä stalkannut Sheila.
 

Steffy sai tietää kaikesta tapahtuneesta: siitä että Kelly melkein hukkui, siitä että Sheila pelasti Kellyn hengen, siitä että Finn halailee äitiään ja puolustelee tätä ja pitää tätä sankarina. 


 

Steffy totesi että hänen lapsensa eivät ole turvassa Finnin lähellä. Niinpä Steffy jätti Finnin, otti lapset mukaansa ja muutti Ericin luokse Forresterin kartanolle. 


 

Finn-parka haki turhaan lohtua adoptioäidiltään. Likään ei ymmärrä miksi Finn puolustelee hirviö-Sheilaa. 

Hopesta eronnut Liam on tästä juonenkäänteestä tietysti innoissaan. Finnin mielestä syy kaikkeen on Steffyn takaisin haluava Liam eli Finnin sanojen mukaan "pikku yrjö" (little puke).


Finnistä on siis yhtäkkiä tehty tarinan pahis. Johtuuko tämäkin juonikuvio vain Steffyn näyttelijän tulevasta äitiyslomasta?

1 kommentti:

  1. Äh, onpa ihmeellisiä juonenkäänteitä. Melko epäuskottavia ja väkinäisiä. Mutta kiitos spoilereista! Ei tarvitse hukata aikaa tän katsomiseen :D

    VastaaPoista

Katso kesätarjous 2024