maanantai 30. syyskuuta 2024

Taylorilla on tappava salaisuus

Kuten spekulaatiot jo osasivatkin arvata, sille oli syynsä miksi Taylor palasi juuri nyt Kauniisiin ja rohkeisiin uusin kasvoin. Taylor ei olekaan tulossa, vaan lähdössä. Lopullisesti tällä kertaa.

Taylor kertoo Ridgelle rakastavansa tätä yhä (ja tämähän ei yllätä ketään). Ridge on aina ollut ja on aina oleva Taylorin elämän rakkaus.

 


 

Seuraavaksi Taylor yrittää hiukan tehdä sopua kilpasiskonsa Brooken kanssa. Ovathan he molemmat äitejä, ja haluavat vain parasta lapsilleen.

Taylor kutsuu Lin käymään luonaan. Lääkärinä lääkärille Taylor paljastaa että hän on kuolemassa. Hänellä on sydämen vajaatoiminta.

Taylor ei halua kenenkään perheestään tietävän tilanteestaan. Eipä tietenkään. Mitäpä saippuaoopperat olisivat ilman salaisuuksia. Mutta ne salaisuudet paljastuvat aina lopulta. Ja sitten itketään?

Sitten Taylor näkee ja kuulee Ridgen ja Brooken hempeilevän keskenään. Ja sitä ei Taylorin sairas sydän kestä. Taylor menettää tajuntansa ja kaatuu maahan.

 




Kuoleeko Taylor oikeasti tällä kertaa? 

 

Kuoleminenhan on Taylorille jo hyvinkin tuttua puuhaa. Ensin hänen luultiin kuolleen lento-onnettomuudessa, mutta hän elelikin vankina prinssi Omarin hovissa. Myöhemmin Taylor kuoli näennäisesti tuberkuloosiin, mutta selvisikin hengissä. Ja sitten Sheila ampui Tayloria, joka "kuoli" Ridgen käsivarsille. Mutta silloinkin Omar onnistui hoitamaan Taylorin takaisin elävien kirjoihin.

Legendaarisessa kohtauksessa Ridge kaivoi Taylorin haudan auki, ja sieltä löytyikin vain nukke! Ja samassa oikea ja elävä Taylor ilmestyi paikalle kertomaan tarinansa.

 


 

Mutta mitä tapahtuu tällä kertaa? Meneekö Ridge naimisiin kuolevan Taylorin kanssa? Pelastaako ihmelääkäri Finn Taylorin hengen?


Uusi hahmo sarjaan

 

Ivy Forrester palaa taas, mukanaan isänsä Johnin lapsenlapsi Electra, jota esittää Laneya Grace. Siinä on kai sitten sarjan nuoremmalle mieskaartille uusi nainen josta kilpailla.

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katso kesätarjous 2024