perjantai 20. syyskuuta 2024

Pelastuiko Steffy murhaajan kynsistä?

Viimeksi Steffy jäi pahaan pulaan ollessaan murhaajan eli Lunan vankina. Steffy kärsi nälästä ja nestehukasta koska ei suostunut juomaan Lunan tarjoamia juomia, peläten että ne on myrkytetty. Ja tämä pelko oli muuten ihan aiheellinen.

 


 

Bill kertoo Finnille että Luna suuteli häntä. Finnin mielestä se ei ole ollenkaan Lunan tapaista, ja hänen epäilyksensä heräävät. Onko Lunalla jotain tekemistä Steffyn katoamisen kanssa? Finnin ollessa Billin luona he löytävät Steffyn puhelimen, ja tajuavat että jokin on vialla. Steffy ei olekaan matkoilla vaan kateissa!

Luna myöntää Steffylle ettei hänen yönsä Zenden kanssa ollutkaan mikään vahinko, eikä Luna ollut edes huumattu. Näin sitä historiaa kirjoitetaan uusiksi saippuaoopperatyyliin.

Luna aikoo elää onnellisena Spencerin kartanossa Billin kanssa kun Steffy katoaa purkutuomion saaneen rakennuksen mukana.

 


 

Finn kertoo äidilleen Lille epäilyksistään Lunan suhteen, ja siitä että Luna suuteli Billiä.

Kun Luna saapuu töihin Forresterille Finn odottaa häntä siellä. Finn kertoo että Steffy on kateissa, ja kysyy milloin Luna näki tämän viimeksi? Lunan mielestä Steffy ei ole kateissa vaan matkoilla. Luna väittää ettei tiedä missä Steffy on.

 


 

Lunan lähtiessä Finn seuraa häntä salaa, ja löytää Steffyn häkistä. Steffy on pelastunut!

 



Luna yrittää karkuun, mutta saa Lin kimppuunsa.

 



 

Vankilassa oleva Poopy saa ilouutisen: oikea murhaaja on saatu kiinni, ja niinpä hän pääsee vapaaksi. Luna tuodaan paikalle, ja Poppy kertoo tällekin pääsevänsä kotiin. Mutta sitten hän huomaa Lunan käsiraudat.

 



Se hetki kun Poppylle valkenee että se oikea murhaaja on hänen tyttärensä Luna...

 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katso kesätarjous 2024