perjantai 28. kesäkuuta 2024

Lunan isä paljastettiin

Onko Luna raskaana?

 

Luna sai viimein kerrottua RJ:lle mitä Zenden kanssa tapahtui. Luna pyysi että RJ ei syyttäisi tapahtuneesta serkkuaan, Zende pyysi että RJ ei syyttäisi tapahtuneesta Lunaa. RJ:n reaktio oli lyödä Zendeä. 

 



Kuultuaan tapahtuneesta Brooke on ollut järjen ääni. Hän on ollut täysillä Lunan puolella, ja syyttänyt Zendeä. Kaikki se mitä Brooke on sanonut on juuri sitä mitä katsojan mielessä on. Että Zenden ei tosiaankaan olisi pitänyt maata hänen serkkuunsa rakastuneen naisen kanssa, vaikka tämä hänen sänkyynsä olikin eksynyt. Brooken mielestä Zenden pitäisi lähteä Pariisiin. Ei, vaan sittenkin mieluummin Antarktikselle. Zende on niin pahoillaan.




Luna ja RJ saavat sovittua välinsä, ja päättävät jättää tapahtuneen taakseen. Heti tämän jälkeen, RJ:n lähdettyä paikalta, Luna oksentaa, ja pelkää heti olevansa raskaana. Heti tapahtuneen jälkeen Zende väitti Lunalle käyttäneensä suojausta, mutta valehteliko hän? Luna mainitsee myös äidilleen käyttävänsä e-pillereitä. 

Luna tekee raskaustestin, mutta ei pysty katsomaan sen tulosta itse. Lunan suureksi helpotukseksi Poppy kertoo että hänen raskaustestinsä on negatiivinen.

 


Kuka on Lunan isä?

Kauan siinä kesti, mutta Billin kanssa seurusteleva Poppy myönsi viimein Billille että tämä voi olla Lunan isä. Poppy siis valehteli aiemmin kun väitti toisin.

Mutta nyt, totuus oli viimein ulkona, ja oli aika tehdä isyystesti.

Poppyä yli kaiken vihaava Li kuuli testistä ja työnsi lusikkansa soppaan. Li vaati että hän suorittaa testin. Ja jostain syystä hänen vaatimukseensa suostuttiin.



 

Mutta Lin päällepäsmäröinnistä huolimatta isyystesti näytti että Bill on Lunan isä.

 


 

Ja nyt sitten ollaan niin onnellista perhettä. 




 

Onko nyt siis sataprosenttisen varmaa että Bill on Lunan isä? Voimmeko olla varmoja siitä että Li ei peukaloinut isyystestiä?

Li ei halua että Poppy saisi itselleen Billin kaltaisen rikkaan miehen. Joten miksi ihmeessä Li laittaisi testin näyttämään Billin isyyttä, jos Bill ei oikeasti ole isä? Jotkut spekuloivat että Li tekisi niin siksi koska Lin aviomies Jack voisi olla Lunan isä. Ja tämän hävettävän asian Li haluaisi piilottaa. Miksi Li vihaa Poppyä niin paljon? Em. asia selittäisi sen.

Joka tapauksessa, nyt isyystesti on näyttänyt Billin isyyden.

 


 

Myöhemmin ilmaantuu eräs toinen mies joka väittää olevansa Lunan isä...

tiistai 18. kesäkuuta 2024

Hopen ja Finnin skandaalisuudelma

Jokainen pystyi näkemään mihin suuntaan tämä juonikuvio oli menossa.

 


 

Hope ja Finn lähentyivät jatkuvasti, ja olivat toistensa tukena. Viimeksi Finn jo hieroi päänsärystä kärsivää Hopea.

Kun Finn palasi kotiin Sheilan ja Deaconin häistä hän yritti heti kertoa Steffylle miten päätyi häihin vahingossa. Mutta Steffy huomasi somefeedissään kuvan joka kertoi hänelle kaiken oleellisen. Siellä se hänen aviomiehensä patsasteli häissä otetun kuvan taustalla.



 

Sitten Steffy halusi lopettaa Hope for the future-malliston, koska sillä menee niin huonosti. Hope julisti siksi jo sodan Steffyä vastaan. Ridge päätti että mallisto saa jatkaa. 

Tässä riidassa Finn ei ollutkaan vaimonsa puolella, vaan puolusti Hopen mallistoa Steffylle.

Ja sitten Hope tarvitsi taas Finnin "taikasormia" päänsärkynsä ja stressinsä takia. Tällä kertaa Hopelle ei riittänyt pelkkä hieronta, vaan hän suuteli Finniä!

 


 

Tämä tapahtui USA:ssa perjantain jakson lopussa, joten katsojat joutuivat miettimään koko viikonlopun yli tapahtuiko suudelma oikeasti, vai kuvitteliko Hope omiaan.

Mutta onneksi seuraavan viikon tapahtumien traileri paljasti että Hopen ja Finnin välillä jo vaatteetkin saavat kyytiä. Siitä oli helppo päätellä että kyseessä oli vain Hopen fantasia. Taas. Aikaisemminhan Hope fantasioi pitkään Thomasista. Ennen kuin siitä tuli todellisuutta.

Hope myöntää (Finnille!) haluavansa itselleen Finnin kaltaisen miehen. Hope kertoo Finnille miten arvostaa tätä ja ottaa Finnin käden omaansa... juuri silloin Steffy tulee paikalle ja vaatii saada tietää mitä on tekeillä. "Pysy kaukana aviomiehestäni!"

 


 

Finn vakuuttaa ettei Steffyn tarvitse olla huolissaan hänen ystävyydestään Hopen kanssa. Steffy ei tykkää siitä että Finn viettää aikaa Hopen seurassa. Steffyn mielestä Hope manipuloi Finniä myötämieliseksi Sheilalle.

Hope järkyttää jo Brookeakin kehumalla Finniä tälle. "Puhut Steffyn aviomiehestä!" Hope vakuuttaa ettei aio yrittää Finniä... vaikka tämä sattuukin olemaan hänen mielestään yksi parhaista miehistä koskaan.

 



Beth sairastuu, ja Hope kutsuu tietysti Finnin lääkärin ominaisuudessa paikalle. Finnin jo lähdettyä Hope fantasioi että tämä palaa takaisin hakemaan unohtunutta kännykkäänsä...




Hope on kasvanut aikuiseksi naiseksi, ja alkaa koko ajan muistuttaa enemmän äitiään Brookea, tuota "laakson lutkaa" (slut from the Valley).

Steffyn vuoksi Thomas jätti Hopen. Olisiko sopiva kosto jos Hope varastaisi Steffyn miehen?

 



tiistai 4. kesäkuuta 2024

Sheilan ja Deaconin häät

Vihdoin on aika mennä naimisiin.

Juuri kun luulit Deaconin vihdoin saavan elämänsä kasaan, hän rakastui hirviömäiseen Sheila Carteriin.

Ja kun hänen miniänsä Steffy Forrester tappoi "Sheilan", Deaconin sydän särkyi.

Kun Deacon näki kymmenen varvasta "Sheilan" ruumiilla, hän luuli olevansa tulossa hulluksi.

Mutta lopulta hänen rakkautensa ja päättäväisyytensä pelasti Sheilan hengen.

Saatuaan todellisen rakkautensa ihmeellisesti takaisin Deacon ei ota enää riskejä. Hän kosi Sheilaa. Uudelleen.

Deaconilla ja Sheilalla on vain yksi toive hääseremoniaan. Että Deaconin tytär Hope ja Sheilan poika Finn osallistuvat. Toteutuuko heidän toiveensa? Onko Hope Sheilan kaaso ja Finn Deaconin bestman?

Näma hääkuvat paljastavat että ainakin yksi näistä toiveista toteutuu.

 

Sheilan ja Deaconin hääalbumi






Morsian pukeutui mustaan

Mikään muu väri ei voisi sopia paremmin Sheilalle hänen suurena päivänään.




Selviääkö Sheila hengissä häistään? Sujuuko seremonia ongelmitta? Tuleeko Deaconista ja Sheilasta mies ja vaimo?




Ainakin Hope osallistuu häihin. Mutta totteleeko Finn vaimoaan Steffyä, vai yllättääkö hän äitinsä viime hetkellä?


Ja niinhän siinä sitten kävi että Finn saapui VAHINGOSSA paikalle äitinsä häihin (video). Finn tuli vain hakemaan pizzoja, eikä siis tiennyt että hääpaikka oli vaihtunut.


 

Sheila oli niin innoissaan poikansa paikalletulosta, että Finn ei kehdannut olla jäämättä paikalle seremonian ajaksi. Tästä ei Steffy tykkää...



Katso kesätarjous 2024