keskiviikko 15. toukokuuta 2024

Sheilan ihmepelastuminen

Kuten arvata saattaa kukaan ei uskonut Deaconia kun hän väitti nähneensä Sheilan ruumiilla kymmenen varvasta. Jopa Deacon-parka itsekin epäili mielenterveyttään.

 


 

Kunnes Deacon kävi läpi Sheilan tekstiviestejä, ja näki viestejä mystiseltä Sugarilta. Kuka Sugar on, ja miksi Sheila ei halunnut olla tämän kanssa tekemisissä? Jos Sheila on elossa, onko hän pulassa Sugarin vuoksi?

Tunteiden ja tuoksujen Lauren Fenmore vieraili Ericin luona juhlistamassa Sheilan, tuon naispaholaisen, kuolemaa.

 


 

Lauren päätyi myös Deaconin luokse, ja tämän mainitsema sana "Sugar" sai Laurenin lopettamaan valituksensa Deaconin harhoista. Lauren kertoo Deaconille Sheilan ja Sugarin tarinan. Kuinka Sheila juksasi Sugaria menemään leikkaukseen, jonka jälkeen tämä näyttikin Sheilalta. Ja Sugarin oikean nimen, joka on Janet Webber.

 


 

Deacon saa netistä tietää että Sugar/Janet jonka pitäisi olla vankilassa, on päässyt vapaaksi pari kuukautta sitten.

Deaconin salapoliisityö tuottaa tulosta, ja hän saa Finnin mukaansa etsimään Sheilaa. He löytävät Sheilan hylätystä varastosta. Sheila on heikossa kunnossa ja nestehukkainen, mutta elossa.

  

Sheila väittää että Sugar vangitsi hänet ja että hän yritti estää Sugaria, kun tämä hehkutti lähtevänsä tappamaan Steffyä ja tämän lapsia.

  

Finn uskoo Sheilaa. Finnin mielestä Sheila on sankari. Finn on muutenkin niin kiitollinen siitä että hänen äitinsä onkin elossa. Tästä tulee PIENIÄ vaikeuksia Finnin ja Steffyn välille.

 


Sheilan ihmepelastuminen huipentuu siihen kun Deacon kosii Sheilaa (video). Tällä kertaa Deacon ei halua pitää heidän suhdettaan salassa, vaan haluaa julistaa koko maailmalle rakkauttaan Sheilaan.

 


Sheila suostuu viimein lähtemään Deaconin viemänä tarkastettavaksi sairaalaan. Siellä Sheila huvittaa itseään säikäyttämällä Finnin adoptioäidin Lin elossaolollaan.

 


 

Sheila kertoo Lille miten Sheilan poika Finn pelasti hänet. Miten Sheilan poika Finn rakastaa Sheilaa, äitiään. Seuraa kilpailevien äitien välinen käsirysy, minkä väliin Deacon joutuu menemään. Li vannoo tappavansa Sheilan itse.

 Miten kauan Sheila pysyy elossa tällä kertaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti