maanantai 27. toukokuuta 2024

Onko Hope raskaana?

Hope tulee Deaconin luokse käskeäkseen isäänsä lopettamaan harhapuheet Sheilan elossaolosta. Mutta Hope kokeekin aikamoisen järkytyksen kun näkee elävän Sheilan, ja pyörtyy.

 


 

Hopen toivuttua pyörtymisestään Finn kertoo Hopelle miten kiitollinen hän on siitä että hänen äitinsä on elossa. Äiti jonka hän luuli jo menettäneensä ikiajoiksi. 



 

Taas annetaan yksi syy ja tapa Finnille ja Hopelle lähentyä toisiaan. Kuka arvaa mihin suuntaan tämä juonikuvio on menossa?

 


Uutinen Sheilan ylösnousemuksesta leviää. Kauhistusta herättää myös se että Finn kutsuu äitiään sankariksi, uskoo tämän muuttuneen, ja haluaisi tämän olevan osa perhettään. Muut eivät voi ymmärtää miten Finn voi olla hirviö-Sheilan puolella. Mutta Hope jopa puolustelee Finniä perheelleen. Hope uskoo että ihmiset voivat muuttua, kävihän niin Thomasillekin.

Ja miten Steffy suhtautuu Finnin "ihanaan" uutiseen Sheilan ylösnousemuksesta? Mikä on tietysti Steffyn mielestä kaikkea muuta kuin ihanaa.




Sheilan elossaolosta ja Finnin suhtautumisesta siihen kauhistunut Steffy käskee Finniä (taas) valitsemaan joko vaimonsa tai äitinsä. 


 

Finn vakuuttaa että hänen valintansa on tietysti Steffy. Julma tuo vaimo kun käskee aviomiestään pysymään kaukana äidistään...



Hope järkyttyy uudestaan kun Deacon kertoo hänelle kihlanneensa Sheilan. Deacon toivoo kovasti tyttärensä tulevan häihin, ja tietää että Sheila toivoisi samaa poikansa Finnin suhteen.

Hope ja Finn pohtivat yhdessä pitäisikö heidän suostua hääparin toiveeseen osallistua häihin. Hope valittelee Finnille stressistä ja Thomasin lähtemisestä johtuvaa päänsärkyään, ja Finn tarjoutuu hieromaan Hopea.



 

Pyörtymistä ja päänsärkyä? Johtuvatko ne todella vain ulkoisista tekijöistä? Spekulaatiot käyvät kuumina, voisiko Hope olla peräti raskaana?

Thomasin sanotaan palaavan pian sarjaan. Voisiko Hopella olla tälle silloin elämää suurempi uutinen? Jotkuthan spekuloivat myös sitä että Thomas voisi palata Pariisista yllätyksen, kuten vaikkapa uuden mallivaimon, kanssa...

1 kommentti:

  1. Pyydän, että Kauniit- ja rohkeat esitetään yhtä jaksoisesti ilman mainoksia ja mainokset lähetetään joko ennen tai jälkeen Kaunareiden. Kaunareiden pitää kestää edes puoli tuntia ilman mainoksia. Olemme liiaksikin jäljessä Yhdysvaltoja sarjassa The Bold and The Beautiful.

    VastaaPoista

Katso kesätarjous 2024