maanantai 6. toukokuuta 2024

Ivy palasi Kauniisiin ja rohkeisiin!

Kuten kuvat Kauniiden ja rohkeiden 37-vuotisjuhlista paljastivat, näyttelijä Ashleigh Brewer ja hänen roolihahmonsa Ivy Forrester palasi odotetusti sarjaan.

 


 

Heti ensimmäisenä Ivy treffasi entisen heilansa Liamin Il Giardinossa, koska muita ravintoloitahan Los Angelesissa ei ole.

Ivy väittää olevansa Losissa vain läpimenomatkalla, ja kertoo Liamille viettäneensä aikaa setänsä Ericin kanssa. Eric haluaisi Ivyn takaisin töihin Forresterin koruosastolle. Onko sellainenkin vielä olemassa Quinnin lähdettyä?

 


 

Ivyn elämä Sydneyssä on ollut hyvin kiireistä, mutta silti hän joskus miettii muuttamista takaisin Losiin. Ivy on tietysti kuullut Hopen ja Liamin avioerosta.

Ivy myöntää ajattelevansa Liamia usein... ja suutelee Liamia.

 


Ivy kertoo että syy miksi hän pidensi vierailuaan Los Angelesissa on se että Liam on nyt vapailla markkinoilla. Ivy tietää että heidän suhteestaan on pitkä aika, mutta hän muistaa yhä miten ihanaa heillä oli yhdessä.

Ivyn mielestä Liam on ihmeellinen mies. Niin ihana ja ihmeellinen, että suostui naimaan tytön joka oli vaarassa tulla karkotetuksi maasta. Ja entäs sitten se kerta kun Liam pelasti Ivyn vedestä Pariisissa? Eikös Quinn hänet sinne työntänyt?

 



Ivy kertoo miettivänsä millaista hänen elämänsä olisikaan jos hän ei olisi lähtenyt Kaliforniasta? Ehkäpä nyt olisi mahdollisuus ottaa siitä selvää, Liam sanoo.

Sitten paikalle astelee Steffy, juuri parahiksi näkemään kun Ivy suutelee Liamia uudestaan. Arvostaako Steffy näkemäänsä? Eipä juuri. "Tulitko tänne asti vain suutelemaan Liamia?" Steffy kysyy serkultaan.

 


Steffy liittyy Ivyn ja Liamin seuraan. Ivyn kehuessa estoitta Liamia Steffy alkaa ryypätä viiniä. Ivy ilmoittaa että jos hän asuisi Los Angelesissa hän haluaisi deittailla Liamia.

 


Mutta nämäkin iloiset kolmen hengen treffit loppuvat, kun Steffy sanoo että hänen ja Liamin pitää mennä tapaamaan Kellyä.

 

Tuleeko tästäkin juonikuviosta TAAS kolmiodraama Steffyn, Liamin ja Ivyn välillä? Steffy ainakin käyttäytyi aika oudosti nähdessään Ivyn lähentelevän Liamia. Ja Steffyn avioliitto Finnin kanssa tulee väistämättä kärsimään Sheilan elossaolon myötä.

 

"Kuolleen" Sheilan ihmepelastumisesta lisää seuraavassa blogipostauksessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti