perjantai 13. huhtikuuta 2018

Ja Billin ampuja on...

Mikään ei lopulta ollut sitä miltä näytti Kuka ampui Billiä?-juonikuviossa. Epäiltyjä riitti kasapäin ja vanhojakin hahmoja tuotiin takaisin ruutuun vetämään epäilyksiä puoleensa. Caroline käväisi Billin sairaalavuoteen äärellä kertomassa miten paljon vihaa tätä, ja totuudella aseistettu Thomaskin palasi hetkeksi mutta vain viedäkseen sarjasta pois lähteneen Sallyn mukanaan New Yorkiin.


Syyllisen on helppo näyttää viattomalta jos hän ei itsekään muista mitä oikein tuli tehtyä. Hienosti Kaunareissa palattiin jopa vuosia vanhoihin juonikuvioihin, kun Liamin muisti palaili pätkittäin. Jo silloin kun Bill kosi Steffyä näytettiin että joku katseli tapahtumaa ikkunasta. Kuka?

Steffy elättelee vielä toiveita sen suhteen että Liam palaisi hänen luokseen. Steffy pyysi Liamin illalliselle, mutta talon ulkopuolella Liam törmäsi puunoksaan ja muisti nähneensä isänsä kosimassa raskaana olevaa vaimoaan. Liam-parka on kärsinyt päävammoista ja niiden pahoista seurauksista jo vuosikausia, joten eikö todella jo olisi korkea aika viedä tuo poika oikean asiantuntijalääkärin hoitoon?


Pian Liam muistikin lisää illasta jona hänen isäänsä ammuttiin. Liam muisti olleensa itse tuo ampuja! Liam kertoi kaiken Hopelle, joka on siitä huolimatta hänen tukenaan ja he suutelivat. Hope yrittää parhaansa mukaan saada Liamia näkemään totuuden: Steffy ja Bill ovat myrkkyä Liamille, ja ansaitsevat toisensa.


Bill oli varma siitä että häntä ampui Ridge, ja tämä vangittiin. Kun Liam kertoi isälleen olevansa ampuja, Billin oli pakko vetää lausuntonsa takaisin ja Ridge vapautettiin.


Seuraavaksi Bill yritti kiristää Liamia: "En kerro syyllisyydestäsi poliisille kunhan saan Steffyn itselleni." Steffyllä itselläänkö ei ole asiaan mitään sanomista?

Mutta matto vedettiin katsojien alta vielä kerran, kun Taylor palasi sarjaan ja antoi Billin kuulla kunniansa Steffyn satuttamisesta. Todellisessa yllätyskäänteessä Taylor paljasti olevansa Billin ampuja!


Samaan aikaan toisaalla Liam kertoo Steffylle "syyllisyydestään". Lukuisten päävammojensa vuoksi Liam on pahasti sekaisin, ja luulee valemuistojaan tosiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti