keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Kuka ampui Billiä?


Joku ampui Billiä selkään, mutta kuka? Dollari-Bill on hankkinut viime aikoina paljon vihamiehiä. Kuka heistä vihaa Billiä niin paljon että on valmis murhaamaan hänet?


Liam tietää kaiken sen pahan mitä hänen isänsä on viimeisen vuoden aikana tehnyt. Spectran rakennuksen tuhopoltto ja räjäytys, joka melkein tappoi Liamin ja Sallyn. Mutta viimeinen pisara oli se että Bill makasi hänen vaimonsa kanssa.


Wyattista tuli isukin suosikki Liamin ja Billin riitojen takia. Bill muutti kuitenkin mielensä kun sai tietää Wyattin ja Katien suhteesta. Bill uhkasi Katieta Willin huoltajuuden menetyksellä. Kuinka pitkälle Wyatt on valmis menemään suojellakseen Katieta?


Julistettuaan sekä Liamin että Wyattin perinnöttömiksi Bill päätti että jos hänelle tapahtuu jotakin Justin saa yhtiön hallintaansa. Justin viihtyikin pomon tuolissa pelottavan hyvin.


Ajatus poikansa menettämisestä on saanut Katien paniikkiin. Onko äiti valmis tekemään mitä vain suojellakseen lastaan?


Billin pitkäaikainen alainen Jarrett sai tarpeekseen Billin pahuudesta eikä enää suostunut tekemään tämän likaisia töitä. Niinpä Bill antoi Jarrettille potkut. Mihin työttömäksi joutunut Jarrett kohdistaa vihansa?


Valheellinen arvostelu, tuhopoltto ja räjäytys. Kaiken tämän jälkeen Sally vihaa Billiä, ja ammuskeli jo tämän toimistossa (ampui "vain" Billin rakkaan pilvenpiirtäjän pienoismallia).


Ridgeä ällöttää ja raivostuttaa tieto Steffyn ja Billin yhteisestä yöstä. Ennen kuin Billiä ammuttiin hän ja Ridge tappelivat. Jostain syystä Ridge oli valmistautunut jo siihen kohtaamiseen mustilla hanskoilla...



Eric ei ottanut uutista Billistä ja Steffystä hyvin. Vaatiiko hänen kärsinyt terveytensä kostoa?


Kannattaako Quinniä suututtaa? Tämä leijonaemo ei tykännyt siitä että Bill teki Wyattin perinnöttömäksi.


Pam on ehkä yllättävin epäilty, mutta ei pidä unohtaa hänen historiaansa! Pam on jättänyt lääkkeensä ottamatta ja hänen käyttäytymisensä on ollut epävakaata viime aikoina. "Mitä Stephanie tekisi?" Pam on mietiskellyt.


Sheila haluaisi Ericin suosioon. Ja Ridgehän ihan suoraan pyysi Sheilaa tekemään sen minkä hän osaa parhaiten - tappamaan Billin.


Vai onko syyllinen sittenkin todellinen jokerikortti Thomas, joka palaa juuri nyt vierailulle sarjaan? Thomasilla olisi syy ampua Billiä, valehtelihan tämä hänelle Carolinen olevan kuolemansairas jotta saisi heidät yhteen.

Ps. Ennen ammutuksi tulemistaan Bill kosi Liamin lasta odottavaa Steffyä, ja sai kieltävän vastauksen.

1 kommentti: