keskiviikko 17. heinäkuuta 2024

Sarjamurhaaja riehuu Kauniissa ja rohkeissa!

Kaunareiden kesän murhamysteerissä on saatu jo kaksi kuolonuhria. Kuka on syyllinen?

 


Ensimmäinen uhri

Koditon mies nimeltä Tom (jota esittää Ron Howardin veli Clint Howard) auttoi omalta osaltaan Deaconia ja Finniä löytämään kuolleeksi luullun Sheilan. Deacon oli tästä niin kiitollinen että halusi Tomin toimittavan hänen ja Sheilan hääseremonian. Ja sitten Deacon tarjosi Tomille töitä ravintolastaan.

Kun Tomille selvisi Sheilan murhaava menneisyys, hän teki tälle selväksi ettei haluaisi työskennellä tämän kanssa. Siitähän veitsikätinen Sheila ei tykännyt.

 


 

Ja sitten isyystesti paljasti että Bill on Lunan isä. Vai onko? Kun Tom näki Poppyn ravintolassa kävi selväksi että heillä on yhteinen menneisyys. Pian Tom ilmoittikin Poppylle tietävänsä olevansa Lunan isä. Ja siitähän Poppy ei tykännyt saatuaan Billin nyt satimeen.

 


 

Vanha rokkari Tom esiintyi konsertissa Deaconin ravintolassa. Mutta joku nahkahansikkainen henkilö laittoi jotakin tappavaa ainetta Tomin juomaan.

 


Konsertin päätyttyä Tom lyyhistyi maahan (video) ja kuoli myöhemmin sairaalassa.

 


Tomin kuolinsyyksi paljastui huumeiden yliannostus.

Kuka murhasi Tomin? 

Ilmeisten epäiltyjen lisäksi paikalle Tomin konserttiin ilmestyivät myös Li, Jack ja Justin. Sheila yritti elvyttää Tomia, mutta lääkäri-Li ei tehnyt mitään... Epäilyttävää.

Miksi Li haluaisi murhata Tomin? Edelleenkään Li ei haluaisi että totuus Lunan isyydestä tulee päivänvaloon. Mutta sama koskee myös Jackiä. Jackin lisäksihän sarja on vihjaillut myös siitä että Finn voisi olla Lunan isä... siinä vasta olisikin skandaali.

Toinen uhri

Myöhemmin Il Giardinon tarjoilija Hollis löysi ravintolan varastohuoneesta Tomin repun. Sen sisällä oli kirjeitä. Ovatko ne rakkauskirjeitä joita Tom aikoinaan kirjoitti Poppylle, mutta jotka lähetettiin takaisin lähettäjälle?

 


 

Tähän salaisuuteen törmääminen maksoi Hollisille hänen henkensä. Hänen viimeiset hetkensä paljastivat että hän tunsi murhaajansa: "Hyvä että olet täällä. Haluan jutella löytämistäni kirjeistä."

Ja sitten Sheila huusi kun löysi Hollisin ruumiin.

 


 

Ruumiinavaukset paljastivat että sekä Tom että Hollis kuolivat saman huumeen yliannostukseen. Li on varma siitä että kyseessä on murha. Ja Li väittää tietävänsä kuka on syylllinen: Sheila. Mutta Lillä ei ole mitään todisteita väitteensä tueksi. Kätevää että Li voi yrittää vierittää syytä Sheilan niskoille. Se tiedetään että Sheilaa kuulustellaan murhiin liittyen. Mutta onko Sheila syytön tällä kertaa?


 

Tuleeko ruumiita vielä lisää? 


Kuka tappoi Tomin ja Hollisin? 

Sheila? Li? Jack? Poppy? Joku yllätysnimi?

Villeimmässä spekulaatiossa jopa Lunaa veikataan syylliseksi. Miksi? Luna on juuri saanut Billin isäkseen, eikä haluaisi luopua uudesta elämästään Tomin isäväitteiden vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katso kesätarjous 2024