perjantai 28. kesäkuuta 2024

Lunan isä paljastettiin

Onko Luna raskaana?

 

Luna sai viimein kerrottua RJ:lle mitä Zenden kanssa tapahtui. Luna pyysi että RJ ei syyttäisi tapahtuneesta serkkuaan, Zende pyysi että RJ ei syyttäisi tapahtuneesta Lunaa. RJ:n reaktio oli lyödä Zendeä. 

 Kuultuaan tapahtuneesta Brooke on ollut järjen ääni. Hän on ollut täysillä Lunan puolella, ja syyttänyt Zendeä. Kaikki se mitä Brooke on sanonut on juuri sitä mitä katsojan mielessä on. Että Zenden ei tosiaankaan olisi pitänyt maata hänen serkkuunsa rakastuneen naisen kanssa, vaikka tämä hänen sänkyynsä olikin eksynyt. Brooken mielestä Zenden pitäisi lähteä Pariisiin. Ei, vaan sittenkin mieluummin Antarktikselle. Zende on niin pahoillaan.
Luna ja RJ saavat sovittua välinsä, ja päättävät jättää tapahtuneen taakseen. Heti tämän jälkeen, RJ:n lähdettyä paikalta, Luna oksentaa, ja pelkää heti olevansa raskaana. Heti tapahtuneen jälkeen Zende väitti Lunalle käyttäneensä suojausta, mutta valehteliko hän? Luna mainitsee myös äidilleen käyttävänsä e-pillereitä. 

Luna tekee raskaustestin, mutta ei pysty katsomaan sen tulosta itse. Lunan suureksi helpotukseksi Poppy kertoo että hänen raskaustestinsä on negatiivinen.

 


Kuka on Lunan isä?

Kauan siinä kesti, mutta Billin kanssa seurusteleva Poppy myönsi viimein Billille että tämä voi olla Lunan isä. Poppy siis valehteli aiemmin kun väitti toisin.

Mutta nyt, totuus oli viimein ulkona, ja oli aika tehdä isyystesti.

Poppyä yli kaiken vihaava Li kuuli testistä ja työnsi lusikkansa soppaan. Li vaati että hän suorittaa testin. Ja jostain syystä hänen vaatimukseensa suostuttiin. 

Mutta Lin päällepäsmäröinnistä huolimatta isyystesti näytti että Bill on Lunan isä.

 


 

Ja nyt sitten ollaan niin onnellista perhettä. 
 

Onko nyt siis sataprosenttisen varmaa että Bill on Lunan isä? Voimmeko olla varmoja siitä että Li ei peukaloinut isyystestiä?

Li ei halua että Poppy saisi itselleen Billin kaltaisen rikkaan miehen. Joten miksi ihmeessä Li laittaisi testin näyttämään Billin isyyttä, jos Bill ei oikeasti ole isä? Jotkut spekuloivat että Li tekisi niin siksi koska Lin aviomies Jack voisi olla Lunan isä. Ja tämän hävettävän asian Li haluaisi piilottaa. Miksi Li vihaa Poppyä niin paljon? Em. asia selittäisi sen.

Joka tapauksessa, nyt isyystesti on näyttänyt Billin isyyden.

 


 

Myöhemmin ilmaantuu eräs toinen mies joka väittää olevansa Lunan isä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katso kesätarjous 2024