perjantai 9. elokuuta 2024

Thomas palaa yllätyksen kanssa

Sarjamurhaajan riehuessa Kauniissa ja rohkeissa Sheila vietiin kuulusteltavaksi murhista epäiltynä. Erityisesti Steffy ja Li ovat sitä mieltä että Sheilan on pakko olla syyllinen. Mutta onko hän? 



Thomas lähti jokin aika sitten Douglasin kanssa Pariisiin sydän särkyneenä. Hope oli torjunut hänen kosintansa, ei vain kerran vaan kahdesti. Ja kun Steffy törkeästi tarpeeksi yllytti, niin Thomas jätti Hopen ja Los Angelesin taakseen. Syynä tähän oli Thomasin esittäjän Matthew Atkinsonin muut projektit.

Mutta nyt Hope oli innoissaan kun Thomas ja Douglas palasivat yllättäen kotiin. Hopen hymy hyytyi kun kolmaskin henkilö ilmestyi paikalle. Ja tätä kolmatta henkilöä Douglas kutsuu äidikseen.

Paris. Pariisissa ollessaan Thomas on mennyt kihloihin Parisin kanssa. Onnellinen perhe?

 


Hope on lievästi sanottuna järkyttynyt. Hän ei tietenkään pysty hyväksymään sitä että Thomas on siirtynyt elämässä eteenpäin, ja yrittää kovasti saada tätä muuttamaan mielensä.

Forresterin itsenäisyyspäivän juhlissa Hope tuntee itsensä ulkopuoliseksi. Varsinkin kun Eric ja muut intoutuvat jo kovasti suunnittelemaan Thomasin ja Parisin häitä.

 




 

Lopulta Thomas kosii Hopea kolmannen kerran. Ja kaikesta valittamisestaan ja rakkausvakuutteluistaan huolimatta Hope ei edelleenkään pysty vastaamaan Thomasin kosintaan myöntävästi. Thomas oli siis oikeassa. Hän tiesi että Hope kieltäytyisi taas, ja hän kosi vain todistaakseen pointtinsa. Hope ei koskaan menisi naimisiin hänen kanssaan, ja siksi Thomas on kihlannut Parisin.

 


 

Torjuttuaan Thomasin kolmannen kerran Hope hakee tietysti lohtua Finniltä. Finnin mielestä Thomas ei ole tarpeeksi hyvä mies Hopelle.

Steffy ehdottaa Thomasille että tämä lähtisi takaisin Pariisiin. Parisin ja Douglasin kanssa. Ja niinhän Thomas heti tekee. Taas. Steffystä on tehty viime aikoina todella vastenmielinen hahmo.

 


Mutta eipä Hope jää toimettomaksi. Hän kertoo viimein tunteistaan Finnille. "Kiitos että olet auttanut minua. Steffy on onnekas kun hänellä on sinut. Mutta onko Steffy kiitollinen sinusta? Arvostaako hän sinua? Myönnän että pidän sinua puoleensavetävänä, ja valehtelisin jos väittäisin etten ajattele sinua, ja millaista olisi olla kanssasi." 

 


 

Finn sanoo että Hopen ei pitäisi puhua tuolla tavalla. Hope tietää sen. "Eikö tyttö saa unelmoida?" 

 


 

Finn miettii onko Hopen sanojen takana tämän riita Steffyn kanssa. "Tässä ei ole kyse Steffystä vaan sinusta", Hope sanoo. 

Juuri silloin Finn saa viestin siitä että Sheila on vapautettu poliisikuulustelujen jälkeen koska tätä vastaan ei ole todisteita. Hope on iloinen Finnin puolesta.

4 kommenttia:

  1. Steffy on tullut stephanieen. Samanlainen juonittelija. Eipä hopekaan ole mikään pyhimys. Juonitteluja riittää!!!🤨

    VastaaPoista
  2. Steffy on tullut isoäitiinsä. Hopekaan mikään pyhimys ole. Juonitteluja riittää!!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti Hope viettelee Finnin. Saa Steffy nenilleen kerrankin.

    VastaaPoista
  4. Steffi on todella tullut isoäitiinsä. Stephaniekin salasi Ericiltä sen, että oli raskaana ja Eric sai vasta silloin tietää, kun Massimo tuli käymään entisen rakastettunsa luona, ettei hän olekaan Ridgen isä vaikka oli näin olettanut ja vasta silloin Stephanie asian tunnusti ja Ridge olikin jo useamman kerran ollut naimisissa Forresterina, vaikka oikeasti onkin Massimo. Yhtä sotkuisia ovat olleet Steffin lapsijutut, koskaan ei ole ollut varmaa , kuka on isä.

    VastaaPoista

Katso kesätarjous 2024