torstai 4. tammikuuta 2024

Yllätyskosinta!

Xander Avant palasi Los Angelesiin, ja kävi heti ensimmäisenä huvikseen vuosittaisessa lääkärintarkastuksessa. Hänen lääkärikseen osui tietysti Finn, joka ehtii tehdä tarkastukset, leikkaukset ja lääketieteelliset läpimurrot. Kaikki onnistuu.

 Moni katsoja saattaa miettiä että kuka ihmeen Xander? Se Xander joka seurusteli Emma Barberin kanssa, kunnes eräs Thomas Forrester aiheutti ulosajon jonka seurauksena Emma kuoli. 

Muistatko? Onko Thomas mielestäsi murhaaja? Kerro kommenteissa.

Xander huomasi pöydällä Finnin ja Steffyn hääkuvan, ja tajusi että hänen lääkärinsä on naimisissa Steffy Forresterin kanssa. Xander alkoi kertoa Finnille rajuja totuuksia Thomasista ja tämän tekemisistä.

Samaan aikaan toisaalla Hope ja Thomas viettivät laatuaikaa toimistolla tekemällä tietysti kaikkea muuta paitsi töitä. Heidän suhteensa kukoistaa vaikka monet ovatkin heidän suhdettaan vastaan.

Thomas on niin kiitollinen saadessaan olla Hopen kanssa, hän sanoo olevansa onnellisempi kuin koskaan. Thomas kosii yllättynyttä Hopea.

  

Hope kieltäytyy kosinnasta, sanoen ettei ole valmis sellaiseen sitoumukseen juuri nyt. Thomas ymmärtää ja sanoo että odotettuaan vuosia hän voi odottaa vielä vähän lisää. Thomas laittaa kihlasormuksen Hopen kaulaketjuun odottamaan parempia aikoja.

 


Tarkoittaako Xanderin paluu sarjaan sitä että Thomasin paha puoli ottaa taas vallan?

6 kommenttia:

 1. Anonyymi5/1/24 14:05

  Kyllä Thomas on murhaaja. Toivottavasti se paljastuu ja hopea ei enää kiinnostaisi Thomas!

  VastaaPoista
 2. Enpä muista tapahtunutta,mutta taitaa olla thomas syypää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et muista tapahtunutta, niin miten voit todeta Thomasin syylliseksi?

   Poista
 3. Jännäksi menee kauniit. Thomashan sen yliajon aiheutti.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8/3/24 13:46

  Mielestäni Thomas on parantunut ja vanhojen asioiden voisi antaa olla jo poissa päiväjärjestyksestä. Thomas ja Hope on hyvä pari. Liam on niin aikahteleva tyyppi kuin olla voi, voisi vaikka poistua sarjasta, ei tulisi ikävä!

  VastaaPoista
 5. Minusta Thomas on hieno taiteilija luonne, enkä tykkää, jos hänestä taas tehdään paha. Elämä hänellä ei ole oikeudenmukainen. Hope on sopiva hänelle, koska on todella huikenteleva kuin äitinsä ja isänsä. Kaikkihan pitävät häntä pyhänä, mitä hän ei todellakaan ole. Tähän asti tapahtunut on sen osoittanut. Vei Steffyltä miehen.

  VastaaPoista