keskiviikko 27. joulukuuta 2023

Ericin kohtalo ja Stephanien paluu!

Muotimaailman kuningas Eric Forrester sai viimeisen suuren voittonsa, jonka Ridge hänelle valheellisesti soi saatuaan tietää isänsä olevan kuolemassa.


 

Uutinen Ericin lähestyvästä kuolemasta levisi. Ridge ja Brooke kertoivat asiasta Steffylle ja Thomasille.


 

Ericin oireiden pahetessa hän päätti pitää viimeiset juhlat elämänsä kunniaksi. Bileisiin kutsuttiin Ericin lapset, mutta harmillisesti Kristen, Felicia ja Rick olivat kaikki juuri sattumoisin safarilla. Vain Thorne (tällä kertaa Winsor Harmon) ja Bridget pääsivät tulemaan Los Angelesiin.


 

Heti saapumisensa jälkeen sekä Thornelle että Bridgetille kerrottiin että heidän isänsä tekee kuolemaa, ja kyyneleitä riitti.

 Samalla paljastettiin että parhaat syöpälääkärit ovat tutustuneet Ericin tapaukseen, mutta silti hoitoa ja toivoa ei ole. Eli Ericin sairaudeksi paljastui syöpä.

Kaikki juhlijat tietävät totuuden Ericin tilanteesta, mutta Eric ei tiedä että he tietävät.

 


 

Mutta Finn ei osallistunut Ericin suuriin juhliin. Miksi? Tämä lääketieteen ihmelapsi etsi salaa parannuskeinoa Ericin sairauteen.

 


 

Kesken bileidensä Eric otti puheeksi suuren voittonsa Ridgestä, ja tajusi vieraidensa vaivautuneista ilmeistä että hänelle on valehdeltu. Kyyneleet perheenjäsenten silmistä tuntuivat paljastavan Ericille myös jotain muuta: että he kaikki tietävät hänen olevan kuolemassa.

Eric sanoi Ridgelle että tämä on kilteintä mitä kukaan on koskaan tehnyt hänelle. Eric kiitti Ridgeä, ja he halasivat. Eric vajosi lattialle, ja sanoi että hänen aikansa on tullut. Viimeisiksi sanoikseen hän pyysi kaikkia olemaan kilttejä toisilleen.

 


Eric vietiin kriittisessä tilassa sairaalaan. Siellä Finn kertoi tutkineensa kokeellista vaihtoehtoa Ericin hoitoon. Ridgellä on asiassa päätösvalta, ja hän on sitä mieltä että hänen isänsä pitää antaa kuolla rauhassa eikä kärsiä enää. Muut Donna ja Steffy etunenässä yrittävät saada Ridgeä muuttamaan mielensä.

Juuri kun Finn on Ridgen käskystä ottamassa töpseliä irti seinästä Eric yrittää avata silmänsä, ja hänet kärrätään leikkaukseen. Leikkauksen suorittaa Finn (hän on siis kirurgi?) ja apuna häärii tietysti Bridget.


Mutta sitten Eric alkaa vuotaa verta kesken leikkauksen. Finn ja Bridget yrittävät saada verenvuodon hallintaan.

Selvittyään hengissä leikkauksesta Eric viedään heräämöön, jossa hän näkee näyn Stephaniesta. Stephanie sanoo että hänellä on ollut ikävä Ericiä, ja että kaikki ovat odottaneet tätä. Stephanie toivottaa Ericin tervetulleeksi kotiin.Stephanien ilmestymisestä huolimatta Eric ei kuitenkaan kuole. Pian tulee aika poistaa hänet hengityskoneesta, ja kaikki pelkäävät että hän ei ala hengittää omin voimin. Mutta Forresterit saavat joulun ihmeensä kun Eric avaa silmänsä ja toivottaa sairaalavuoteensa ympärille kerääntyneelle perheelleen hyvää joulua.

Kuoleeko Eric Forrester?

Ei kuole.


2 kommenttia:

  1. Anonyymi8/3/24 17:14

    MINÄ LIISA OLEN ILTARUKOUS ERIC VEILLÄ VÄLLIÄ

    VastaaPoista
  2. Kyllä jo joutaisi kuolemaan että saatais uutta verta sarjaan.

    VastaaPoista