torstai 25. tammikuuta 2024

Kenen lapsi Luna on?

Kauniisiin ja rohkeisiin saapui jokin aika sitten mysteerinen uusi hahmo, Forresterin harjoittelija Luna. 

 


 

Lunalle soitteli nainen joka käski häntä pysymään kaukana Forrestereista. Pian paljastui että Luna on Finnin adoptioäidin Lin siskontytär.

Nuori rakkaus kukoistaa. RJ ja Luna löysivät toisensa RJ:n kipuillessa ukkinsa lähestyvää kuolemaa, ja Lunan hullua tätiään joka haluaa hänet pois Forresterilta. 

 Ja sitten Lunan äiti Poppy saapui Los Angelesiin. Oli aikamoinen pettymys kun Lunan äidiksi paljastuikin hahmo joka ei ole sarjassa koskaan aikaisemmin ollut. Tämänkö mysteerin ratkeamista odotimme? Aikamoinen antikliimaksi.

 Listä tuli suorastaan raivohullu kun hän vaati Lunaa ottamaan lopputilin Forresterilta. Hän myös syytti Poppyä kaikesta elämästään tapahtuneesta pahasta.

 


 

Sitten paljastettiin että aikoinaan Li hankki hulttiosiskolleen työpaikan sairaalansa lahjatavarapuodista. Mutta Poppy pilasi kaiken aloittamalla suhteen naimisissa olevan lääkärin kanssa, ja kuulemma Li sai kärsiä siitä seuraukset.

Mutta viimein Li paljasti Poppylle katkeruutensa perimmäisen syyn: Poppyllä on biologinen lapsi Luna, kun taas Li ei koskaan onnistunut saamaan omaa lasta. Poppy puolestaan oli aina luullut että Li on vapaaehtoisesti lapseton, mutta totuus olikin toinen.

 


 

Asiat tässä juonikuviossa kävivät mielenkiintoisiksi vasta kun Bill törmäsi ravintolassa Lunaan ja Poppyyn. Bill muisti Poppyn jostain, muttei pystynyt muistamaan mistä. Poppy puolestaan väitti että he eivät ole tavanneet koskaan aikaisemmin.


 


Myöhemmin Bill muisti sen maagisen illan jolloin hän tapasi Poppyn musiikkifestivaalilla, ja yön jonka he viettivät yhdessä... 20 vuotta sitten.

 


 

Iso kysymys kuuluu siis: Onko Bill Lunan isä?

Bill ja Poppy menivät treffeille, ja löysivät heti sen saman vanhan taian. Bill on (taas) aivan Poppyn lumoissa.

 


 

Ja sehän muuten vituttaa Litä niin maan perkeleesti. Lin mielestä Poppy on kullankaivaja, eli vain rikkaiden miesten perässä. Ps. Miksi Bill on niin tyhmä ettei aikajanan perusteella yhtään mieti voisiko Luna olla hänen tyttärensä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti