torstai 15. kesäkuuta 2023

Sheilan ylösnousemus?

Selviydyttyään vahingoittumattomana parvekeputoamisestaan Sheila ryntäsi heti Deaconin luokse ja pyysi tätä pakenemaan kanssaan. Bill, Ridge ja FBI tiesivät tasan tarkkaan minne Sheila on menossa ja tulivat sinne pidättämään hänet. Sheilalle paljastui että Billin lisäksi myös Deacon on pettänyt hänet. Kaikki tämä oli liikaa Sheilalle ja hän vajosi Billin jalkojen juureen. Bill ajatteli että Sheila vain feikkaa sydäriä, ja poistui kylmästi paikalta.



Billin, Ridgen ja Deaconin juhliessa voittoaan pahasta Sheilasta tämä kärrättiin sairaalaan oikean sydänkohtauksen saaneena. Sheilan sydämen pysähtyessä hänen lääkäreinään toimivat Li ja Finn. Li halusi antaa Sheilan kuolla, mutta tämän hyväsydäminen poika elvytti äitinsä takaisin elävien kirjoihin.


 

Samaan aikaan toisaalla Bill ja Ridge kertoivat sankaritarinaansa epäuskoiselle yleisölle. Bill ei ollutkaan menettänyt järkeään vaan pelasti kaikki tulevatkin sukupolvet Sheilan hirmuteoilta.


 

Vankilaan taas joutunut Sheila sai yllätysvieraan, Finnin isän Jackin. Sheila yritti kovasti saada Jackiä puolelleen, onhan tämä asianajaja. Mutta Jack sanoi ettei halua tulla raahatuksi mukaan Sheilan hulluuteen.


 

Niinpä Sheila pysyy vankilassa, ainakin toistaiseksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti