perjantai 10. helmikuuta 2023

Sheila ja Bill ne yhteen soppii?

Sheilan lavastettua kuolemansa poliisi lopetti jutun tutkinnan ja lahjoitti Sheilan kuuluisan varpaan tämän pojalle Finnille. Mutta noheva poika tutki varvasta ja huomasi että se ei ollut irronnut karhun hyökkäyksessä vaan se oli leikattu siististi irti. Finn tajusi että Sheila on elossa!

Steffy ja Finn levittivät tietoa Sheilan hengissäolosta, ja esittelivät innoissaan tämän varvasta kaikille. 



Steffy törmäsi ravintolan luona Sheilaan, ja tätä jahdattiin poliisin toimesta mutta turhaan, Sheila pääsi autolla karkuun.


 

Kesken Steffyn ja Finnin romanttisen illan Sheila ilmestyi heidän talolleen.




 

Eikä siinä vielä kaikki: mukanaan Sheilalla oli uusi rikoskumppaninsa Bill! 



 

Bill oli pahasti pettynyt siihen että sekä Brooke että Katie torjuivat hänet. Hän paljasti tietävänsä että Taylor ampui häntä silloin vuosia sitten, ja kiristi heitä tällä tiedolla. Jos Sheila joutuisi vankilaan niin sinne joutuisi Taylorkin.

Bill soitti poliisit pidättämään Sheilan, mutta tämäkin oli vain osa uuden lemmenparin juonta. Steffy ja Finn eivät todistaneet Sheilaa vastaan Billin kiristyksen vuoksi, ja niin Sheila pääsi vapaalle jalalle.


 


Tieto siitä miksi Sheila pääsi vapaaksi alkoi levitä, ja Taylor tuntee asiasta suurta syyllisyyttä. Hän haluaisi antaa itsensä ilmi jotta Sheila joutuisi kalterien taakse. Vaikka se merkitsisi sitä että Taylor itsekin joutuisi vankilaan. Taylorin uusi sydänystävä Brooke säikähti jo että Taylor on tehnyt itsemurhan, mutta kyse olikin väärästä hälytyksestä. Taylor oli vain ottanut unilääkettä eikä siksi helpolla herännyt.



2 kommenttia: