keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Varo mitä toivot

Se voi toteutua ja sitten saat oksentaa.

Kyllähän minä vitsinä heitin jo ajat sitten että miksei Quinn ryhdy suhteeseen Liamin kanssa yrittäessään pitää Liamia pois Wyattin haluaman naisen luota. Se nainen kun aina sattuu olemaan joko Liamin nykyinen tai entinen tyttöystävä.

Onko Quinn aidosti rakastunut Liamiin? Ainakin Quinn on tunnustanut rakkautensa Liamille, ja kuulemma oikein hehkuu onnea. Liam on tehnyt hänestä aivan uudenlaisen, paremman ihmisen. Mitä nyt pienestä ihmisryöstöstä, ja valheiden verkosta. Ei, Liamin muisti ei ole vieläkään palannut.



Sairasta mutta totta: Wyatt pystyy ihastumaan vain naisiin jotka hänen veljensä on ensin koeajanut. Wyattilla täytyy olla pahoja henkisiä ongelmia. No onko se ihmekään kun äiti on sekopää? Tai sitten Wyatt vain on äärimmäisen ilkeä ihminen, kun haluaa aina varastaa veljensä naisen.

Onnittelut olisivat kai paikallaan, Wyatt ja Steffy ovat nyt kihloissa. Ja asuvat yhdessä rantatalossa. Kun poikaystävä katoaa mystisesti, ei suinkaan ole syytä tehdä mitään katoamisilmoitusta, vaan pitää äkkiä rynnätä kihloihin kyseisen poikaystävän veljen kanssa. Steffynkin logiikka on perin outoa, ja hänen sydämensä on hyvin häilyväinen. Uskollisuuteen ei pysty Kaunareissa kai kukaan.


Onko Steffy nykyään peräti Kaunareiden suurin lutka? Ainakin hänen meriittilistaltaan löytyy jo kokonainen perhe: Isä-Bill ja hänen kaksi poikaansa Liam ja Wyatt. Toki Billin kanssa Steffy ei ehtinyt ihan seksiin asti.


Hyvin menee kuitenkin, vaikka sinut kadotin... Vain veljestä toiseen vaihtaminen tuo näin komean hymyn naisen huulille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti