lauantai 6. helmikuuta 2016

Vihamiesten suudelma ja pikakosinta


Tämä tarina menee nyt todella yököttäväksi. Quinn väittää muistinmenetyksestä kärsivälle Liamille olevansa tämän vaimo! Liam on niin kovin pahoillaan kun ei muista rakasta vaimoaan.


Seuraa... tämmöistä:


Kuinka pitkälle tämä oksettava juonikuvio vielä etenee? Spoilereiden mukaan Quinn alkaa kehittää aitoja tunteita Liamia kohtaan.

Mutta lähitulevaisuudessa Deacon saa Quinnin kiinni Liamin piilottelusta mökillä. Mitähän Deaconi tykkää armaan ja eikä yhtään sekopään vaimonsa rikollisista ja pettävistä puuhista?


Liamin kärsiessä tajuttomuudesta psyko-Quinnin hoivissa Wyatt on veljellisesti käyttänyt kaiken aikansa Liamin naisen Steffyn vikittelyyn. Reilu peli ja meininki?

Vaikka Wyatt lahjoi Steffyä moottoripyörällä tämä ei silti suostunut sänkyyn hänen kanssaan. Noh ehkäpä kosinta saa mielen muuttumaan?! Vasta eilenhän Wyatt kosi veljensä edellistä eksää, Ivyä. Sairasta.

Wyatt Steffylle: "Haluan viettää loppuelämäni kanssasi." Todellako, Wyatt? Ensi viikolla on todennäköisesti vuorossa taas joku toinen veljesi entinen nainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti