lauantai 15. lokakuuta 2022

Ridge teki valintansa: Brooke vai Taylor?

Parannuksen tehnyt paha poika Thomas haluaa lapsensa Douglasin huoltajuuden takaisin itselleen. Jostain syystä Hope ja Liam eivät haluaisi pojasta luopua. 


Sitten tapahtui järisyttävää dramaa: Joku kutsui lastensuojelun paikalle tutkimaan onko Thomasista lapsensa isäksi. Forresterit eivät kertakaikkiaan voineet ymmärtää kuka voisi tehdä noin katalan teon! Onneksi Ridge sai suostuteltua vanhan tuttunsa rikkomaan lakia, ja kyseinen heppu antoikin heidän kuunnella lastensuojeluun tulleen puhelun: Soittaja on Brooke!

Tästähän Ridge sai slaagin, ja yritti kierrellen ja kaarrellen saada Brooken tunnustaman tekonsa. Mutta Brookella ei ollut hajuakaan mikä Ridgen ongelmana oikein nyt olikaan. 

Mutta pian katsojille paljastui että Brooke ei ollutkaan puhelun takana. Oikea syyllinen on: Thomas! Hän käytti puhelussa äänenmuunninta. 


 

Näin epätoivoisesti keski-ikäiset lapset Thomas (ja Steffy) haluavat vanhempansa Ridgen ja Taylorin takaisin yhteen. Säälittävää.

Ridge ryntäsi Aspeniin lähteneen Taylorin luokse, ja Brooke seurasi pian perässä. Aspenissa Ridge vakuutteli Taylorille rakkauttaan, ja dumppasi Brooken. Tuttuun saippuaoopperatyyliin Ridge ei paljastanut Brookelle mistä kenkä puristaa. Ei sanaakaan siitä että "soitit lastensuojeluun, senkin paska!" Ridgen jätettyä hänet Brookella ei ollut aavistustakaan mikä oli tähän syynä.
Ridge ja Taylor rakastelivat, ja Brooke päätyi Losissa Billin syliin.


 

Montako sekuntia Ridge ja Taylor pysyvät yhdessä tällä kertaa?

5 kommenttia:

 1. Parasta 🤣

  VastaaPoista
 2. Voi hyvänen aika!! Taas tätä !!!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/2/23 16:36

  Aika röyhkeetä jopa Ridgeltä kun ei antanut vaimonsa Brooke tunnustaa vaikkei ollut mitään tunnustettavaa kun eihän Brooke ees soittanut lastensuojeluun vaan se oli Thomas

  VastaaPoista
 4. Lisää juonipaljastuksia suomeksi helpompi pysyä perässä.

  VastaaPoista