lauantai 23. heinäkuuta 2022

Finn on elossa!

Monien fanien toiveisiin vastattiin kun paljastui että Finn ei olekaan kuollut. Mutta mitä oikein tapahtui? Miten Finn selvisi hengissä?

Vastaus on Finnin adoptioäiti Li. Ampumisen jälkeen Finn vietiin lääkäri-Lin sairaalaan. Muiden lääkäreiden mielestä toivoa ei ollut, mutta Li oli eri mieltä. Hän varasti Finnin, vei luokseen ja väärensi kuolintodistuksen. Hän hoivasi Finniä toivoen tämän vielä heräävän jonain päivänä. Ja piti samalla Finnin elossaolon salassa kaikilta!

Steffyn muisti palasi ja hän keksi juonen jonka avulla Sheila saatiin tunnustamaan syyllisyytensä ja hän joutui vankilaan. 


 

Onneksi siellä on töissä vanginvartijana Sheilan vanha rikoskumppani Mike Guthrie! 


 

Ja pian Sheila onnistuikin pakenemaan vankilasta. Hän suuntasi ensimmäisenä Lin luokse, ja löysi sieltä elossa olevan Finnin. 


 

Sheila ja Li tappelivat. 


 

Li yritti päästä autolla karkuun Sheilaa. Kuten niin usein tässä sarjassa tapahtuu Li ajoi ulos tieltä ja hänen autonsa räjähti tulipalloksi.


 


 

Niinpä Sheilasta oli tullut Finnin ainoa hoitaja. Finnin palatessa tajuihinsa hän näki ensimmäisenä ampujansa kasvot. Finnin muistin palatessa hän yrittää epätoivoisesti päästä pois Sheilan luota. Finnillä on vain yksi asia mielessään: hänen täytyy päästä Steffyn luokse.


 

Samaan aikaan Steffy matkusti lastensa kanssa Eurooppaan toipuakseen Finnin kuolemasta. Syynä matkaan oli näyttelijän äitiysloma.

Uusin juonenkäänne paljasti että Li ei olekaan kuollut. Bill löysi hänet kujalta ja vei kotiinsa toipumaan.
 

2 kommenttia:

  1. Lisääää!!

    VastaaPoista
  2. Olen seurannut niitä kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia

    VastaaPoista