perjantai 15. tammikuuta 2021

Thomasin harhoista seurasi Steffyn raskaus

Joku saattoi jo luulla että Thomasin Hope-pakkomielle olisi menneen talven lumia, mutta niin ei ollutkaan. Thomasi raahasi Forresterille toimitetun Hope-nuken kotiinsa. Pian nukke alkoi puhua Thomasille mukavia, mm. "ota Hope väkisin" ja "tapa Liam". Harhojensa vallassa Thomas päätyi jopa suutelemaan nukkea. 

 

Liam sattui tulemaan sopivasti paikalle näkemään tämän suudelman, ja luuli että Thomas suutelee oikeaa Hopea. Liam ryntäsi heti Steffyn luokse ryyppäämään ja itkemään pettävästä paskavaimostaan, ja niinhän siinä sitten kävi että Liam ja Steffy päätyivät harrastamaan seksiä. Liamin morkkis oli aikamoinen kun hän kuuli ettei Hope ollutkaan pettänyt häntä. Aika noloa se onkin ettei erota vaimoaan nukesta.

Thomas puolestaan pyörtyi kotonaan ja joutui sairaalaan hätäleikkaukseen. Selvisi että hänen harhansa johtuivat kovakalvonalaisesta verenvuodosta. Thomas selvisi hengissä leikkauksesta ja toipuminen saattoi alkaa.

 

Toisaalla Steffy ja Liam tappelivat siitä pitäisikö Hopelle ja Finnille kertoa pettämisestä. Noin sekuntia myöhemmin Steffy kertoi Liamille olevansa raskaana, eikä hän tiedä onko lapsen isä Liam vai Finn. Niinpä heidän oli pakko kertoa totuus yhteisestä yöstään Hopelle ja Finnille.

Steffy-fanit ovat olleet kuningattarensa hairahduksesta niin pettyneitä että jotkut ovat jopa lopettaneet sarjan katsomisen. "Hauskaa" tässä on se että koko juonikuvion syynä on Steffyn esittäjän Jacqueline Macinnes Woodin tosielämän raskaus. Hän kertoi raskaudestaan työnantajilleen niin myöhään että sarjan käsikirjoittajat päätyivät jostain käsittämättömästä syystä täysin hätiköityyn paniikkiratkaisuun. En ymmärrä miksi, sillä ei tähden edellistäkään raskautta kirjoitettu mukaan juoneen. Ei niin olisi ollut mikään pakko tehdä nytkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti