perjantai 9. lokakuuta 2020

Kaksinnaimista kännikalan tapaan

Häidensä paljastuttua feikiksi Thomas sai aikamoista ripitystä myös Ridgeltä, joka oli tähän asti uskonut poikansa rehellisyyteen Brooken vastalauseista huolimatta. Brooken oltuakin oikeassa Ridge päätti palata tämän kanssa yhteen.

Mutta valitettavasti Brooke oli juuri pussaillut salaa Billin kanssa, ja Shauna sai suudelman nauhalle. Kun suudelma sitten Quinnin juonien ansiosta esitettiin kaikelle kansalle Ridge sai tarpeekseen ja läksi Shaunan kanssa Las Vegasiin. Siellä Ridge ryyppäsi surunsa pois ja päätyi Shaunan kanssa hääkappelin ovelle.


Ymmärrettävästi Ridge oli hiukan ihmeissään kun heräsi seuraavana aamuna kotoa Brooken hellästä hoivasta, muistamatta mitään edellisestä illasta. Kaikki oli taas hyvin superparin välillä, kunnes Shauna palasi Los Angelesiin ja kertoi menneensä Vegasissa naimisiin Ridgen kanssa. Sen ei pitänyt olla mahdollista, olivathan Ridge ja Brooke laillisesti naimisissa. Vai olivatko? Jo aikaa sitten he allekirjoittivat avioeropaperit, mutta eivät toimittaneet niitä oikeuteen asti. Mutta nyt niin olikin tehty Carterin toimesta - Ridgen käskystä! Käsky jota känniääliö-Ridge ei muistanut antaneensa. Paljastui että kaiken takana olikin Quinn. Ridgen kännätessä Vegasissa Shauna sai käsiinsä Ridgen puhelimen ja Quinnin suostuttelemana lähetti "Ridgenä" Carterille käskyn toimittaa avioeropaperit käsiteltäviksi. Ridgen ja Shaunan avioliitto on kuin onkin siis laillinen.

Brooke järkyttyi syvästi Ridgen uudesta avioliitosta, mutta Ridgen hankittua mitätöintipaperit sovinto tehtiin taas. Kunnes Quinn toimi taas takapiruna kulisseissa ja usutti Billin "tosirakkautensa" Brooken kimppuun. Ridge kuuli kuinka Brooke myönsi Billille että osa hänestä rakastaisi aina Billiä. Luonnollisesti Ridge sai slaagin ja ryntäsi hakemaan lohtua Shaunan sylistä. Brooke näki Shaunan odottelevan Ridgeä tämän sängyssä (mitään ei ehtinyt tapahtua) ja taas itkettiin.


Quinn painosti Shaunaa ja Ridgeä järjestämään uudet, "oikeat" häät ja ikuisena häävalojaan kunnioittavana herrasmiehenä Ridge suostui. Mutta sitten Katie kuuli kuinka Quinn ja Shauna puhuivat siitä miten juonivat Ridgen ja Shaunan naimisiin. Katie ryntäsi heti kertomaan tästä Ridgelle, ja niinpä Shaunan ja Ridgen häät peruttiin ja Ridge löysi taas tiensä tosirakkautensa Brooken luokse.Myös Eric kuuli Quinnin puhuvan juonistaan Shaunan kanssa, ja ryntäsi ulos talosta (video). Onko tämä viimeinkin Quinnin ja Ericin avioliiton loppu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti