keskiviikko 14. elokuuta 2019

Hope ja Liam saivat lapsensa takaisin

Hopen ja Thomasin häiden jälkeen Douglas kuuli isänsä puhuvan puhelimessa Flolle siitä että Beth on elossa ja elää Phoebenä Steffyn hoivissa. Tämä ajoi murhaaja-Thomasin uhkailemaan jo omaa lastaankin: Pidä pentu suusi kiinni tai...


Mutta koska äiti-Caroline oli opettanut Douglasia puhumaan aina totta hän paljasti koko vauvasalaisuuden Liamille ja Steffylle: Phoebe on Beth. Kun muutkin Liamin keräämät todisteet puhuivat sen puolesta että Douglasin kertoma on totta Liam oli onnensa kukkuloilla tajutessaan kuka Phoebe on koko ajan ollut.




Flonkin myönnettyä kaiken Liamille tämä ryntäsi heti kertomaan totuuden Hopelle: "Sinä olet Phoeben äiti. Beth on elossa."


Lyötyään Liamia raivohullu Thomas pakeni Hopen kanssa katolle, missä seurasi lisää nyrkkitappelua mutta lopulta Thomas joutui pakenemaan yksin helikopterilla.


Hope ja Liam kiiruhtivat heti Steffyn luokse tervehtimään tytärtään.




Steffykin joutui nöyrtymään tosiasioiden edessä ja luovutti itkien Bethin oikeille vanhemmilleen.



Tämän typerän juonikuvion alttarille uhrattiin paljon: Caroline kuoli täysin turhaan, ja Thomasin hahmo pilattiin täydellisesti. Onneksi näyttelijä sentään vaihtui. Emmakin tuotiin takaisin sarjaan kahden jakson ajaksi vain tulemaan murhatuksi.



Kauniiden ja rohkeiden katsojaluvut ovat olleet laskussa USA:ssa, ja siihen on olemassa vain yksi syy: vauvasalaisuuden paljastumisessa kesti aivan liian pitkään. Kun koko sarja on yhtä lapsen menetyksen kauheudessa vellomista sitä surkeutta ei kovin moni halua katsoa kuukausi kuukauden jälkeen.

5 kommenttia:

  1. samaa mieltä älytöntä kuukausia saman asian vellominen, ei kiva katsoa, kun Hope suree, ois pitänyt aikaisemmin paljastua!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä, liikaa vauva kuoleman salailua sekä siitä johtuen murhia. Salkareissa on se että kun jonkun katalateot paljastuu niin siitä harvoin on minkälaisia seurauksia muuta kuin puhetta seläntakana. Voivat jokun hirveät teot niin etteivät ne koskaan paljastu kenelekkään vaan tekijä etenee urallaan, miuden siitä piittaamatta.

    VastaaPoista
  3. Koska tää paljastuu suomessa

    VastaaPoista
  4. Huhtikuussa eli ihan pian.

    VastaaPoista