maanantai 11. marraskuuta 2019

Tappoiko Hope Thomasin?

Totuuden Bethistä paljastuttua kaikille Thomas ei ollut valmis luopumaan avioliitostaan Hopen kanssa. Thomasin ja Hopen riidellessä jyrkänteen reunalla Brooke saapui paikalle ja tönäisi Thomasin alas. Kuin ihmeen kaupalla Thomas selvisi hengissä putoamisestaan.Herättyään koomasta Thomas myönsi Ridgelle syyllisyytensä Emman kuolemaan. Ridge vannoi suojelevansa poikaansa, mutta mihin hintaan?


Brooke ei pystynyt hyväksymään Ridgen sokeutta poikansa mielisairaudelle, ja heidän avioliittonsa rakoili yhä pahemmin. Brooke otti jo vihkisormuksensakin pois sormestaan, ja Ridge muutti Forresterin kartanolle. Ridgeen ihastunut Flon äiti Shauna on omalta osaltaan lyönyt kiilaa heidän väliinsä, ja siitähän Brooke ei tykkää.


Hope päätti yrittää saada juonittelemalla Douglasin huoltajuuden pois Thomasilta. Hän antoi Thomasin uskoa että heistä kolmesta voisi vielä tulla perhe, ja Thomas allekirjoitti adoptiopaperit.


Heti tämän jälkeen Hope alkoi hysteerisenä etsiä Douglasia Forresterilla. Thomasin yrittäessä suudella Hopea Hope tönäisi häntä, ja Thomas putosi happosammioon.


2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/4/20 12:19

    Hei tuleeko vielä lisää juonipaljastuksia?

    VastaaPoista
  2. Kyllä. Pahoittelen harvaa päivitystahtia.

    VastaaPoista