torstai 7. syyskuuta 2017

Lähtöuutisia

Kauniit ja rohkeat menettää kaksi nuorta komistustaan, kun sekä Pierson Fode (Thomas) että Rome Flynn (Zende) lähtevät pois sarjasta. Molemmat haikailevat näyttelijän urilleen uusia tuulia. Vielä ei ole tietoa siitä palkataanko rooleihin uudet näyttelijät.

Thomas seurusteli onnellisesti Sallyn kanssa, kunnes Caroline ja Douglas palasivat kaupunkiin. Caroline haikaili Thomasin perään, ja ilkeä Bill-setä auttoi asiaa valehtelemalla Thomasille että Caroline on kuolemansairas. Thomas dumppasi Sallyn heti sillä sekunnilla. Vaikuttaa siis siltä että Thomas, Caroline ja Douglas ratsastavat onnellisina auringonlaskuun eli New Yorkiin.


Zende on naimisissa Nicolen kanssa, mutta heidän avioliittonsa kohtasi kriisin kun paljastui että Nicole ei voi enää saada lapsia. Ironista. Viimeaikaiset merkit viittaavat siihen että Zende poistuu sarjasta lähtemällä töihin Forresterin kansainväliselle osastolle.

6 kommenttia:

 1. Hei Bella! Onko totta, että siellä Jenkeissä Sallylla on meneillään sutinaa Liamin kanssa ja Steffyllä Billin?

  VastaaPoista
 2. On totta. Liam suuteli Sallyn kanssa ja tunnusti sen Steffylle. Steffy järkyttyi niin että meni sänkyyn Billin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitäpä sitä järkevä ihminen vastaavassa tilanteessa muutakaan voi :D! Onneksi on kaunarit, se saa vielä uskomaan rakkauteen tässä kyynisessä maailmassa XD!

   Poista
 3. Onko steffy ja liam eronnut ? Steffyllä lapsi Billin kanssa ? Päivitä blogi kiitos :D

  VastaaPoista
 4. Pahoittelen päivittämättömyyttä. Eivät ole eronneet, Liam ei tiedä totuutta. Eikä ole vielä tullut raskausuutistakaan.

  VastaaPoista
 5. Olen katsonut kaikki jaksot, alusta asti. Aina niin ihanan romanttista, saa uskomaan ikuiseen rakkauteen, sitä nimittäin on. Minä uskon.

  VastaaPoista