tiistai 11. heinäkuuta 2017

Kesän 2017 tilannekatsaus

Quinnin ampujaksi paljastui Deacon, joka vaati tätä viimein tilille murhayrityksestä. No eihän se onnistunut kun Deacon on totaalisen surkea kaikessa mitä yrittää. Ei osunut ampumalla Quinniin ja päätyi lopulta vankilaan.

Sheila sai selville Ridgen ja Quinnin salasuhteen, ja paljasti sen Ericille. Quinn pyysi turhaan anteeksiantoa, ja Eric muutti pois kartanosta. Saako Sheila näppinsä kiinni Ericiin?


Thomasin hullu rakkaus Sallyyn aiheutti hänelle potkut Forresterilta ja hän on nyt arkkivihollisen Spectran palkkalistoilla. Kannattaako tuon punapään takia muka pettää ja hylätä koko perheensä?


Pian Thomas saa muuta ajateltavaa kun Caroline ja Douglas saapuvat pitkästä aikaa kaupunkiin. Tunteeko Sally olonsa uhatuksi?


Nicole sai lapsettomuustuomion ja on siksi haikaillut kenties ainoaksi jäävän lapsensa Lizzien perään. Totta kai adoptiopapereista löytyi sitten jotain epäselvyyksiä ja Nicole joutui puntaroimaan uudelleen allekirjoittaako ne vai vaatiako Lizzietä sittenkin itselleen.


Kauan flirttailleet RJ ja Coco päättivät tehdä seurustelustaan virallista. Hupiajelu sen kunniaksi päättyi kuitenkin sairaalaan, kun Coco käytti kännykkää autoa ajaessaan. RJ selvisi kolarista säikähdyksellä.Katie ja Wyatt ovat alkaneet viihtyä hyvin yhdessä. Tuleeko heistä pari?Ja vielä se uutinen joka ei varmasti kiinnosta ketään: Bill ja Brooke ovat (viimein) menneet naimisiin. (video häistä) Brookehan jätti Ridgen koska sai selville tämän Quinn-suhteen.

8 kommenttia:

 1. Mitäs Steffylle ja Liamille kuuluu?<3

  VastaaPoista
 2. Ovat onnellisesti naimisissa.

  VastaaPoista
 3. Eikö kaunareissa joku joskus voisi sekaantua johonkuhun perheen ulkopuolelta? Ja jos porukka harrastaisi kimppakivaa, niin käsiksessä säästyisi noin vuosikymmeniä! Vai olisiko SE muka liian pervoa?

  VastaaPoista
 4. Samaa olen ihmetellyt. Miksi esimerkiksi Steffy ei voisi suosiolla olla sekä Liamin että Wyattin kanssa? Miksi pitää väkipakolla leikkiä yksiavioista kun ei sitä oikeasti ole? Harmi että Phoebe kuoli niin olisi riittänyt yksi kaksonen molemmille Spencerin veljeksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä se Phoebe vielä jostain ponkaiseekin :D. Ylösnousemuksiahan on ennenkin sattunut sarjassa yhdelle sun toiselle. Lesbo- ja homosuhteilla saisi myös uusia soppia aikaan. Kun parinvaihtoja tapahtuu niin taajaan, niin kaikki ovat varmaan vaihtaneet jo vähintään sylkeä keskenään. Onko Hopesta muuten kuulunut siellä rapakon takana mitään?

   Poista
 5. Ei ole Hopea tiedossa.

  VastaaPoista
 6. Chernobylchic21/7/17 11:39

  Miten ihmeessä Ridge ja Brooke onnistuivat taas sössimään suhteensa? Lämmin kiitos Bellalle tästä blogista! Onko sinulle mielipidettä siitä keiden sarjassa "kuuluisi" olla yhdessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brooke ja Ridge kuuluvat mielestäni yhteen, ja Liamille Steffy on se oikea.

   Poista