maanantai 2. maaliskuuta 2015

Yllätyskosinta?

Vaikka Brooke onkin asiasta kovasti eri mieltä, niin USA:n juonipaljastukset lupaavat lähiajoille kosintaa: Deacon kosii Quinnia. Häiden toteutuminen onkin sitten kokonaan toinen asia, Kaunareissa monet kihlaparit eivät koskaan pääse alttarille asti. Jotkut eivät onnistu siinä monista yrityksistä huolimatta.


Vain pari kuukautta aiemmin Quinn harkitsi jopa itsemurhaa. Hän oli menettänyt kaiken: poikansa Wyattin ja lapsenlapsensa. Ja kaikkeen tähän oli syynä vain se ettei hän voinut pitää nokkaansa poissa asioista jotka eivät hänelle kuulu. Wyatt haki lähestymiskieltoa äidilleen! Quinn oli pakkomielteinen eikä jättänyt Wyattia ja Hopea rauhaan hetkeksikään. Todellinen anoppi from hell.

Hopen keskenmeno ja Wyattin viha äitiään kohtaan olivat liikaa Quinnille. Hän harkitsi hyppäämistä varaston katolta. Bill tuli paikalle... ja kannusti Quinnia hyppämään! "Tee se! Hyppää!"

Mutta paikalle saapui myös Hopen isä Deacon, joka sai Quinnin tulemaan taas turvallisemmalle maaperälle. "Pilasin heidän elämänsä", Quinn kuiskasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti