tiistai 17. maaliskuuta 2015

Sisko onkin tytär?

Jokin aika sitten USA:n jaksoissa Kauniisiin ja rohkeisiin saapui uusi hahmo, nimittäin Mayan sisko Nicole. Nicole tietää Mayan ison salaisuuden ja yrittää kiristää tällä tiedolla itselleen mallinpaikan Forresterilta.

Mikä Mayan varjeltu salaisuus on? Jotkut veikkaavat että Nicole voisikin olla Mayan tytär. Sehän tiedetään että Mayalla oli lapsi, joka kuoli hänen ollessaan vankilassa.Vai kuoliko?


Mutta eihän siinä tietenkään mitään järkeä olisi, aikajana pettää ja pahasti. Jotta Nicole voisi olla Mayan tytär hänen olisi pitänyt synnyttää tämä noin 5-vuotiaana. Toki Mayan ikää ei kai ole sarjassa koskaan kerrottu. Ehkäpä Maya tosiaan oli teiniäiti. Mutta onhan se näissä saippuasarjoissa aika naurettavaa että samanikäiset näyttelijät usein esittävät lasta ja vanhempaa.

Brookekin on ehtinyt näiden 28 vuoden (sarjan ikä) aikana saamaan lapsen (Bridget) jonka aviomiehen kanssa hän sai lapsen (Hope) joka on nykyään aikuinen. Kiirettä on pitänyt. Noh, jos Bridget meni naimisiin Deaconin kanssa vaikka 15-vuotiaana? Mutta silloinkin Hope olisi nyt korkeintaan 13-vuotias. Eikä Brooke suinkaan saanut Bridgetiä sarjan alkutaipaleella vaan vasta paljon myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti