tiistai 7. marraskuuta 2023

Kuoleeko Eric?

Forresterin suvun patriarkalle Ericille vaatteiden suunnittelu on aina ollut koko elämä. Mutta viime aikoina piirtäminen on ollut hänelle hankalaa tärisevien käsien vuoksi, minkä hän on pitänyt salaisuutena. 


 

Ridge on kovasti yrittänyt saada Ericiä jo luopumaan työstään, mutta Eric on asiasta eri mieltä. Hän haluaa luoda vielä yhden viimeisen vaatemalliston. Ericin ja Ridgen riita eteni siihen pisteeseen asti että he päättivät kilpailla vastakkain vaatemallistoillaan.


 

Eric pyysi salaa RJ:tä auttamaan häntä malliston piirtämisessä. Heidän yhteistyönsä sujuikin hyvin.


 

Ericin terveystilanne paheni ja hän alkoi jo yskiä verta. Aluksi hän ei kertonut tästäkään uudesta oireesta edes Donnalle, mutta kyllähän se tälle paljastui. Lääkäri ravasi Ericin luona monta kertaa, epäillen aivoverenkiertohäiriötä ja TIA-kohtauksia.

 

Ja kun Ericin diagnoosi lopulta kerrottiin hahmoille sitä ei heti varsinaisesti paljastettu katsojille. Se kerrottiin että kyseessä on kuolemaan johtava sairaus, ja että Ericillä on kuusi kuukautta elinaikaa jäljellä. Lääkäri suositteli Ericiä olemaan osallistumatta muotinäytökseen sillä se saattaisi tappaa Ericin. Mutta Eric ei suostunut luopumaan viimeisestä mallistostaan mistään hinnasta.


Vaikka Eric halusi pitää sairautensa salaisuutena tieto siitä alkoi kuitenkin levitä. Ensin se paljastui salakuuntelevalle Katielle. Sitten Eric itse kertoi RJ:lle, joka puolestaan kertoi Brookelle. 

Kilpailumuotinäytös pidettiin arvovaltaisten vieraiden (Tunteiden ja tuoksujen Lauren Fenmore ja Esther Valentine) läsnäollessa, ja molemmat osapuolet odottivat innolla kuullakseen kumpi voitti.


 

Ridge sai tietää että hän voitti, mutta hänen ilonsa oli lyhytaikaista kun hänelle kerrottiin hänen isänsä kuolemaan johtavasta sairaudesta.


 

Niinpä Ericin kysyessä voittajaa Ridge valehteli että Eric voitti kilpailun. Ja se teki Ericin hyvin onnelliseksi.Kaikki ennusmerkit vaikuttavat viittaavan siihen että Eric kuolee. Joulukuun alussa USA:n jaksoissa vierailevat Thorne ja Bridget. Tulevatko he jättämään jäähyväisiä isälleen? Myöskin tämä Kaunareiden tuottajan Casey Kasprzykin somessa jakama kuva on aika pahaenteinen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katso kesätarjous 2024