perjantai 18. kesäkuuta 2021

Kuka tappoi Vinnyn?

Steffyn lapsen isyystestin tulosta käpälöinyt Vinny pidätettiin mutta hän pääsi pian vapaaksi takuita vastaan. Vinnyn iloinen vapaus ei kestänyt kauaa kun Liam ajoi Billin autolla hänen päälleen pimeällä tiellä. Vinny-raukka kuoli ja Liam järkyttyi tekemästään niin että pyörtyi. Bill käytti tilaisuuden hyväkseen ja ajoi Liamin kanssa pois onnettomuuspaikalta. Bill myös varasti Vinnyn lompakon ja tuhosi tämän puhelimen.



 

Liam ei kestänyt elää syyllisyydentuntonsa kanssa, ja halusi jatkuvasti tunnustaa tekonsa poliisille, mutta Bill ympäripuhui hänet aina: "Sinulla oli syy tappaa Vinny, poliisi ei usko että se oli onnettomuus." 

Hope suostui palaamaan yhteen Liamin kanssa, ja viimein Liam kertoi totuuden kohtalokkaasta yöstä hänelle. Liam tunnusti tekonsa poliisille, ja hänet pidätettiin. Bill yritti pelastaa Liamin kertomalla poliisille olleensa se joka ajoi pois onnettomuuspaikalta. Billkin pidätettiin, mutta Liamia ei vapautettu.


 

Kuukausien ajan "murhamysteeriksi" mainostettu juonikuvio oli pako onnettomuuspaikalta. Lopulta paljastuu että Vinny teki itsemurhan kävelemällä tahallaan Liamin ajaman auton alle. En sitten tiedä millä logiikalla tämä on muka murhamysteeri...

Thomas saa puhelimeensa Vinnyn lähettämän videon, joka todistaa tapahtuneen itsemurhaksi. Thomas menee todisteensa kanssa Justinin luokse saadakseen Liamin ja Billin pois vankilasta. Mutta Justinilla onkin muita suunnitelmia ja hän kidnappaa Thomasin! Billin ollessa poissa Justin haluaa saada Spencer Publicationsin itselleen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti