maanantai 28. tammikuuta 2019

Vauvajuoni varmistui

Hopen ja Liamin lapsi Beth onkin elossa!

Steffy on jo jonkin aikaa halunnut adoptoida Kellylle sisaren, olihan hänellä itselläänkin kaksoissisko Phoebe. Sarjaan saapui Zoen (ei vielä Suomen jaksoissa nähty hahmo) isä Reese, joka alkoi liehitellä Tayloria. Reeseä kiristetään hänen velkojensa vuoksi, ja niinpä hän keksi sitten vauvajuonen saadakseen tarvittavat rahat.


Hopen synnyttäessä yksin Catalinassa Reese sattui olemaan ainoa lääkäri paikalla. Ja sopivasti toinen potilas synnytti kuolleen lapsen. Hope menetti tajuntansa synnytyksensä aikana, ja niinpä Reese pystyi väittämään että hänen lapsensa on kuollut. Hopelle ja Liamille annettiin tuon toisen naisen kuollut lapsi ja väitettiin sen olevan Beth.


Mutta oikeasti Beth onkin elossa, Reesen hoiteissa. Reese ehdotti Taylorille yksityistä adoptiota. Reesellä on rikoskumppanina nainen nimeltä Flo, joka väittää Taylorille haluavansa antaa "lapsensa" adoptioon.

Näin kieron juonen kautta Beth päätyykin Steffyn adoptiolapseksi, joka saa nimen Phoebe. Sekä Liam että Hope tuntevat outoa yhteyttä "Phoebeen" tavatessaan tämän ensimmäisen kerran.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti