keskiviikko 22. elokuuta 2018

Hopen raskaus mutkisti suhteita

Liam on ehtiväinen poika kun sille päälle sattuu. Erottuaan Steffystä hän pani Hopen paksuksi ennen pikapaluutaan lapsensa äidin syliin. Mutta sitten Steffylle riitti. Hopen raskauden hän pystyi vielä hyväksymään, mutta ei sitä että löysi Liamin ja Hopen arveluttavasta asennosta. Tämä näky järkytti Steffyä niin paljon että hän oli lähellä ajaa autollaan kolarin.


Liamin petoksen jälkeen Steffy päätti että vain Bill voi tarjota hänelle ja hänen tyttärelleen Kellylle vakaan ja uskollisen elinympäristön. Dollari-Bill saisi siis viimein kauan kaipaamansa mahdollisuuden Steffyn kanssa. Bill lupasi Steffylle häälahjaksi omistamansa Forresterin osakkeet, ja laittoi miekkakorunsa tämän kaulaan.


Mutta paniikissa tehty pikapäätös muuttui nopeasti, ja Steffy päättikin olla yksin. Tai siis kaksin Kellyn kanssa. Eli Bill jäi sittenkin taas nuolemaan näppejään, vaikka olikin jo sisustanut Kellylle lastenhuoneen ja hankkinut Steffylle hääpuvun.Steffy antoi kihlasormuksensa Hopelle, ja "pakotti" niin Liamin ja Hopen taas kihloihin. Silti vahva ja itsenäinen Steffy liikuttui kyyneliin asti kun näki Liamin kosivan Hopea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti