maanantai 24. lokakuuta 2016

Wyatt, ikuinen kakkonen

Aivan liian pitkän soutamisen ja huopaamisen jälkeen Steffy on viimein jättänyt aviomiehensä Wyattin ja palannut Liamin luokse. Jo oli aikakin. On aina niin naurettavaa kun sarjassa korostetaan olevinaan avioliiton pyhyyttä, vaikka ei kukaan koskaan viihdy liitossaan kahta sekuntia kauempaa. Steffykin oli lähtökuopissa siitä asti kun Liam palasi kotiin katoamisensa jälkeen.


Kuten olen jo aiemminkin maininnut niin Wyattilla täytyy olla pahoja henkisiä ongelmia. Ensinnäkin se että hänelle kelpaa vain naiset jotka ovat ensin olleet hänen veljensä kanssa - Hope, Steffy, Ivy.

Ja sitten se että kaikki nämä naiset haluavat lopulta mieluummin olla Liamin kuin Wyattin kanssa. Miltä tuntuu jäädä aina kakkoseksi veljelleen? Mitä niin ihanaa Liamissa on verrattuna Wyattiin?


Mutta kenen syytä Wyattin sydämen jatkuva särkyminen veljen vuoksi on? Varmaankin vain hänen itsensä, oma moka kun pystyy kiinnostumaan vain veljensä naisista.

Ja mitä tulee Ivyyn niin mikään hänen elämässään ei ole muuttunut. Juuri nyt Suomen jaksoissa hän tunnusti rakkautensa Liamille ennen lähtöään Australiaan. Vuotta myöhemmin USA:n jaksoissa sama meno jatkuu - Ivy vonkaa yhä Liamia, turhaan. Vaatii aikamoista epätoivoa pukeutua Steffyn hääpukuun ja kuvitella että siten Liam kiinnostuisi.

1 kommentti:

  1. Niin tai näin sarja joka kantaa. Perusfaneille ollut jo kolmekymmentä vuotta seuraa. Kuinkas monella nykyään on samat tuttavat jo kolmekymmentä vuotta. Vaikka rooleja/henkilöitä on rajoitetusti seraa heidän mutkiaan matkassa ihan arjessaan.

    VastaaPoista