keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Saako Rick tietää että Maya on mies?

Suomessakin päästiin niihin jaksoihin joissa Caroline loistaa poissaolollaan näyttelijän onnettomuuden vuoksi. Linsey Godfrey jäi vajaa vuosi sitten auton alle ja loukkaantui vakavasti. Kun Caroline palaa matkaltaan Linseyn saamat vammat on kirjoitettu mukaan sarjaan, ja Ridge auttaa rakastaan kuntoutumisessa.


Mayan suuri salaisuus paljastuu ensin Carterille, ja hän haluaa heti rynnätä kertomaan totuuden Rickille. Myöhemmin Rick ihmettelee Mayan hormonilääkitystä. Rickin tuhoa toivova Wyatt puolestaan yrittää liehitellä Nicolea jotta tämä lipsauttaisi raskauttavan tietonsa.

Kyllä, Rick saa lopulta tietää että Maya oli ennen mies. Mutta kaikki muut tietävät totuuden ennen Rickiä, Brookekin jo vaatii Mayaa kertomaan totuuden pojalleen. Kun Rick kosii Mayaa Big Bearilla Maya paljastaa hänelle viimein totuuden itsestään. Mutta silloin on liian myöhäistä, kiitos Billin uusin Forrester-skandaali on jo uutisissa asti. Kaikesta huolimatta Rick hyväksyy rakkaansa menneisyyden ja he päätyvät lopulta naimisiin asti.


Helmikuussa Suomen jaksoissa nähdään Brooken vastustuksesta huolimatta Deaconin ja Quinnin häät. Myös Hope vierailee tuolloin yhdessä jaksossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti