tiistai 2. kesäkuuta 2015

Klassikkokohtaus: Ridgen ja Carolinen ensimmäiset häät

Viaton Caroline Spencer (nyky-Carolinen täti) ihastui playboy Ridge Forresteriin. Carolinen isä Bill Spencer (ei todellakaan sarjan nykyinen dollari-Bill) ei näiden kahden suhteesta tykännyt ja vaati Ridgeä jättämään Carolinen. Tästä suutahtaneena Ridge teki juuri päinvastoin eli kosi Carolinea, joka suostui ilomielin.

Caroline ei halunnut luopua neitsyydestään ennen hääyötä, ja niinpä Ridge eksyi vanhan heilansa Alexin sänkyyn. Billin palkkaama yksityisetsivä onnistui saamaan valokuvan tästä syrjähypystä. Isä-Bill oli suuren päätöksen edessä: Kertoako Carolinelle tapahtuneesta vai ei?

Lopulta Bill paljasti totuuden Carolinelle pahimmalla mahdollisella hetkellä, juuri ennen häitä. Paljastuksesta huolimatta Caroline päätti kävellä alttarille. Oman rakkaan (ja isänkin) petturuus oli kuitenkin liikaa ja Caroline pyörtyi häävieraiden keskelle.Morsian kiidätettiin sairaalaan. Siellä hänen luonaan vieraili eräs kemistiopiskelija Brooke Logan, jonka pakkomielteenä oli jo pitkän aikaa ollut Ridge Forrester ja tämän seurapiirihäät.

Epäonnistuneista häistä toivuttuaan Caroline teki pesäeroa sekä Ridgeen että isäänsä. Caroline muutti pois isänsä luota omaan asuntoonsa, ja hankki itselleen elämänsä ensimmäisen työpaikan. Ridgen veljestä Thorne Forresterista tuli Carolinen uskottu ystävä, ja niinhän siinä kävi että Thornekin rakastui Carolineen.


Myöhemmin Caroline raiskattiin ja hän muutti uuden ystävänsä Brooken luokse. Brookehan joutui raiskausyrityksen kohteeksi heti sarjan ensimmäisessä jaksossa.

Ridgen ja Carolinen ensimmäiset häät ovat mukana dvd:llä Kauniit ja rohkeat - Miten kaikki alkoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti