perjantai 20. helmikuuta 2015

Tässä on Liamin uusi heila

Tätä päivää on odotettu, ja ensi viikon torstaina 26.2. se viimein tapahtuu: Suomen jaksoissa sarjaan saapuu uusin Forrester, nimittäin Ericin veljentytär Ivy. Häntä esittää australialainen Ashleigh Brewer, joten Ivykin tulee Los Angelesiin Sydneystä.


En tiedä miten kauan vielä menee siihen että Suomessa näytetään Kaunareiden Pariisissa kuvatut jaksot. Niissä Liam joutuu suuren päätöksen eteen: Pelastaako veteen joutunut Ivy vai  mennä sovittuun tapaamisen Hopen kanssa? Liam valitsee Ivyn, ja tästä on seurauksena se että Hope menee naimisiin Wyattin kanssa.


Nyt parhaillaan USA:ssa Liamin ja Ivyn rakkauteen on tullut ryppy, sillä luonnollisesti Liam on ollut kiinnostuneempi Pariisista kyläilemässä olevasta ex-vaimostaan Steffystä kuin tyttöystävästään Ivystä. Liam ja Steffy suutelivat. Ivy näki kaiken eikä jostain syystä tykännyt näkemästään.


Mielestäni Steffy on Liamille se oikea, kaikki muut naiset ovat Steffyyn verrattuna hänelle sekundaa. Itse en tosin ole Steffyn fani, hän oli kaunis nainen kunnes hahmo muuttui teoiltaan hirviöksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti