torstai 29. tammikuuta 2015

Ridge Forrester tippui mereen

Helikopterilento Brooken kanssa Justinin kyydissä oli Ridgelle kohtalokas. Vai oliko? Ridge on kyllä elossa, mutta minne hän oikein katosi, ja pitkäksi aikaa? Voin keksiä vain yhden kunnollisen selityksen sille miksi elossaoleva Ridge on kateissa viikkokaupalla: Hän ui koko matkan putoamispaikaltaan takaisin Los Angelesiin. Kestäähän siinä matkassa aika kauan aikaa!

No joo. Brooke löytää Ridgen Abu Dhabin rannalta. Tuntemattomat ovat pelastaneet Ridgen veneeseensä, ja tietysti Ridge menetti pudotessaan muistinsa. Siksi kotiintulo hiukan kestää. Mutta näkikö Ridge kopterissa Spencer-logon Justinin hihassa? Tätä miettivät pahuuden kätyrit Bill ja Justin.


Iso paha Quinn sekoaa yhä pahemmin. Ensin hän iskee Liamia kurkkuun tämän omalla miekkakorulla. Sitten hän vaanii Liamia niin, että tämän nilkka murtuu ja Liam joutuu käyttämään kainalosauvoja. Quinn on Liamia kohtaan murhanhimoinen, hän jopa hitsaa omin kätösin miekkaa tiettyyn tarkoitukseen.

Sarjaan palaava Hopen isä Deacon Sharpe virittelee suhdetta Quinnin kanssa. Ehkäpä tämä pari sopii hyvin toisilleen, kumpikaan kun ei ole mikään puhdas pulmunen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti