maanantai 2. syyskuuta 2024

Murhaaja vangitsee Steffyn

Steffy onnistuu hankkimaan itsensä pahaan pulaan.

 


Uusi Taylor

Aikaisemmin, Brooken ja Ridgen juhliessa Monacossa Brooken makuuhuonemalliston uutta menestystä, joku mystinen hahmo stalkkasi heitä. 

 


 

Se on Taylor. Taylor soittaa Steffylle, ja kertoo tulevansa takaisin Losiin. Taylor palasi sarjaan uusin kasvoin. Häntä esittää nyt saippuaoopperaveteraani Rebecca Budig.

 




Forrestereiden juhlissa Hope sortuu juomaan liikaa shampanjaa. Alkoholin innoittamana hän suutelee salaa Finniä, saamatta tietenkään vastakaikua.

 



 

Hopen kielloista huolimatta Finn kertoo Hopen suudelmasta Steffylle, ja siitä uutisestahan Steffy ei tykkää. 

 


 

Steffy sanoo varoittaneensa Finniä Hopesta, mutta tämä ei kuunnellut. Ihan niin kuin Sheilan kanssa. Steffy ei enää kestä typerää aviomiestään, ja sanoo tarvitsevansa aikaa erossa Finnistä.

 


 

Matkallaan kohti tuhoa Steffy käväisee käskemässä Hopea pysymään erossa Finnistä.

Steffy mainostaa kaikille lähtevänsä hetkeksi pois, kuten Liamille joka on käymässä Billin luona. 

Sitten Steffy törmää tappavaan salaisuuteen. Hän palaa Billin luokse hakemaan unohtunutta puhelintaan, ja näkee kun Luna ja Bill suutelevat. Steffy ei tuolloin vielä tiedä että Bill ei ole Lunan isä.

 



 

Luna näkee peilin kautta että Steffy salakuuntelee ja -katselee häntä ja Billiä. Luna sanoo lähtevänsä töihin, ja Billin huomaamatta Steffy seuraa Lunaa. Mutta se Steffyn unohtunut kännykkä jää yhä Billin luokse...

Seuraavaksi Li vierailee Billin luona. Bill kertoo hänelle uudesta isyystestistä. Li sanoo ettei hän todellakaan manipuloinut ensimmäistä isyystestiä. Mutta joku teki niin. Kuka?

Steffy tekee suuren virheen. Hän seuraa Lunaa tämän ja Poppyn vanhalle asunnolle, ja ottaa tämän tarjoaman juoman vastaan. 

 


 

Steffy alkaa koota palapelin palasia, ja tajuaa ettei Luna taidakaan olla se viaton tyttö. Vaan tyttö joka pystyy jopa murhiin saadakseen haluamansa? Juuri silloin Steffyn pitelemä lasi tippuu maahan ja särkyy. Steffy vajoaa tajuttomana maahan Lunan hymyillessä vieressä.

 


Luna on kätevä käsistään, ja rakentaa tajuttoman Steffyn ympärille häkin. Herättyään Steffy tajuaa että Luna haluaa päästä eroon äidistään saadakseen Billin itselleen.

 


Luna ON murhaaja

Luna tunnustaa Steffylle tappaneensa Hollisin, ja isänsä Tomin. Eikä Steffy tulee kertomaan siitä kenellekään, Luna vakuuttaa. Steffy yrittää huutaa apua, mutta Steffyn epäonneksi rakennus on saanut purkutuomion ja on siksi tyhjillään. Luna myöntää myös vaihtaneensa isyystestin näyttämään valheellisesti Billin isyyttä. Luna halusi paremman elämän Billin kautta. Mutta sitten hänen oikea isänsä Tom ilmestyi, ja Lunan täytyi sulkea tämän suu. Ja Hollis-parka oli sivullinen uhri, koska sattui löytämään Tomin kirjeet. Hollis tiesi ja näki, että hänen "kaverinsa" Luna tappoi hänet.

 

kuva: B&B Fans

 

Pelastaako joku Steffyn? Kuka? Spekulaatioissa herkullisin vaihtoehto Steffyn pelastajaksi olisi... Sheila!

Katso kesätarjous 2024