perjantai 8. toukokuuta 2020

Sallyn kuolemansairaus

Flolle jo kaksi kertaa Wyattin menettänyt Sally alkoi saada outoja oireita, joiden vuoksi hänen työnsä laatu kärsi ja häntä uhkasi potkut Forresterilta. Katie sattui olemaan paikalla lääkärin kertoessa että Sallyllä on vain kuukausi elinaikaa jäljellä. Sitä mikä Sallyn sairaus on ei kerrottu katsojille missään vaiheessa.


Katie meni tietysti Sallyn tahdon vastaisesti lörpöttelemään kuolemantuomiosta Wyattille. Flo ja Wyatt tunsivat kovasti sääliä pian kuolevaa Sallyä kohtaan ja päättivät että viimeisinä elinpäivinään Sallyn paikka on Wyattin luona.


Mutta pian paljastui että Sally ei ole oikeasti ollenkaan sairas. Hänen "kuolemansairautensa" oli vain juoni saada Wyatt takaisin itselleen. Sallyn lääkäri Penny on mukana juonessa koska... hän haluaa saada vaatesuunnittelijan työn Forresterilta!


Flo alkoi epäillä Sallyn sairautta ja tutkia asiaa. Pennyn tietokoneelta hän sai selville ettei Sally ole sairas. Flo paljasti Sallyn feikkaavan heittämällä jo rollaattoria käyttävän Sallyn jalkojen juureen muovikäärmeen, ja johan tuli vauhtia "sairaaseen" Sallyyn (video).

Juuri kun Flo oli ilmoittamassa Wyattille Sallyn juonesta paikalle saapunut Penny löi Flon tajuttomaksi.



Koronaviruksen vuoksi Kauniiden ja rohkeiden kuvaukset ovat olleet USA:ssa jo pitkään tauolla. Viimeinen ennen kuvaustaukoa valmistunut jakso loppui siihen kun Penny ja Sally raahaavat Flon elotonta ruumiista piiloon juuri kun Wyatt saapuu kotiin.


Näkikö Wyatt oikeasti jotain raskauttavaa? Onko Flo kuollut? Onko Wyatt todella kaiken tämän vaivan arvoinen? Se selviää vasta joskus koronan jälkeen.

1 kommentti:

  1. Tapahtumia riittää. Ei käy tylsäksi. Onneksi sallyn juoni paljastuu.

    VastaaPoista