lauantai 23. heinäkuuta 2016

Quinnin uusi look

Quinn ei ole tervetullut Forresterille, mutta haluaa kuitenkin livahtaa sinne tapaamaan salarakastaan Ericiä. Eipä sitten muuta kuin naamioitumaan Sally Spectran tyyliin...


Steffy kuitenkin tajuaa jonkin olevan vialla.

Video: Steffy repii 'Vladimirin' parran pois

tiistai 19. heinäkuuta 2016

Kiinni jäitte!

Ridge on ensimmäinen joka saa Brooken ja Billin kiinni rysän päältä. Ridge käskee Billiä pitämään näppinsä erossa Brookesta. Joko vanha suola janottaa Ridgeä, kun hänen vaimonsa Caroline on yhä kiinnostuneempi lapsensa isästä Thomasista?

Video: Ridge näkee Brooken ja Billin suutelevan


Tämän jälkeen myös Liam todisti Billin ja Brooken suuteloa, ja ripitti sen jälkeen isäänsä syyttäen tätä tekopyhäksi. Olihan Bill käskenyt Liamin kunnioittamaan veljensä avioliittoa, mutta ei silti kunnioita omaansa.

Katie arvaa jo että jokin on vialla, ja rukoilee että Liam kertoisi hänelle totuuden. Lopulta se on kuitenkin Brooke joka myöntää siskolleen että ups, taas tuli ihan vahingossa kaaduttua samaan sänkyyn Billin kanssa.


Ja taas kerran Katie jättää itkuiset jäähyväiset siskolleen. Mutta eihän Katie ole pystynyt koskaan aikaisemminkaan sulkemaan Brookea pois elämästään.

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Katieta petetään taas

Eikä Katie ikinä opi. Ja sekös minua vituttaa, kun Katie on fiksuksi naiseksi niin tyhmä.

Bill tunnusti taas vaihteeksi rakkautensa Brookelle. Aina Brooke yrittää niin epätoivoisesti vastustaa tuota superkarju-Billiä, mutta sehän on täysin mahdotonta?


Bill ja Brooke menivät alkoholisoituneen Katien luokse vakaana aikomuksenaan kertoa tälle että aikovat nyt olla yhdessä. Mutta jostain käsittämättömästä syystä Katie sanoi haluavansa vielä yrittää Billin kanssa.


Se ei estänyt Brookea ja Billiä päätymästä yhdessä sänkyyn, minkä jälkeen Brooke totesi: "Koskaan ei ole tuntunut näin hyvältä, eikä näin pahalta." Semmoista se siskon pettäminen miljoonannen kerran teettää!


Bill puolestaan on kaiken huippu. Käski Liamia kunnioittamaan veljensä Wyattin avioliittoa, mutta ei kunnioita omaansa. Avioliiton pyhyydestä paasattuaan Bill ryntäsi heti Brooken kimppuun.