maanantai 29. helmikuuta 2016

Päivän kosinta

Näitähän aina riittää Kaunareissa. Tämä on kahden viikon sisällä toinen kerta kun Wyatt kosii Steffyä.

Newest Clip - Wyatt's Sales Pitch #BoldandBeautifulWyatt proposes to Steffy.

Julkaissut The Bold and the Beautiful - Recaps and Full Episodes 26. helmikuuta 2016

lauantai 27. helmikuuta 2016

Kim Matula vierailee taas

Eli Hope Logan nähdään USA:n jaksoissa maaliskuussa. Tälläkin kertaa kyseessä on vain yhden jakson vierailu, ja huhujen mukaan sekin liittyy eräiden häiden estämiseen. Kenen häiden?


Lähde

maanantai 22. helmikuuta 2016

Yllätysvieras

Kauniit ja rohkeat on saanut USA:ssa kauan odotetun vieraan, kun Bridget Forrester sulostuttaa sarjaa läsnäolollaan. Bridget tuli vierailulle yksin, ilman poikaansa Logania. Bridgethän vieraili sarjassa edellisen kerran Rickin ja Mayan häissä, eli eipä siitä sittenkään edes kovin kauaa ole.



Bridget saa ensimmäisenä kuulla mitä kivaa hänen äitinsä Brooke on taas puuhaillut - vikitellyt vain siskonsa aviomiestä. Brooke ei koskaan muutu eikä yksikään suhde tai avioliitto ole turvassa jos Brooke on lähettyvillä. Sinkkumiehet ovat kai hyvin harvoin Brookea kiinnostaneet? Sinkut ovat niiin tylsiä, pitäähän elämässä olla edes jotain haastetta.

Miksi ja miten Bridget on vieläkin väleissä äitinsä kanssa, vaikka häntä on kuvailtu "Brooken traagisimmaksi uhriksi"? Antaisitko anteeksi äidillesi jos hän hankkisi lapsen aviomiehesi kanssa?

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Carolinen vauvan sukupuoli

Thomas ja erittäin raskaana oleva Caroline juttelivat, ja taas kerran Caroline tuntui tuntevan huonoa omatuntoa sen vuoksi ettei Thomas tiedä tulevansa kohta isäksi. Milloin Caroline ei enää malta olla kertomatta totuutta lapsensa isyydestä?


Kesken jutustelun Caroline sai kivuliaita supistuksia, ja Thomas halusi välttämättä viedä hänet sairaalaan. Siellä paljastui että Carolinen vauva on... poika! Synnytyksen aika ei kuitenkaan koittanut vielä.

Tämä yhteinen kokemus lähentää Carolinea ja Thomasia. Thomas ei malttaisi odottaa sitä että hänestäkin tulisi joskus isä. Niin tietämätön hän on... Luulisi Carolinen raskauden ajoituksen edes vähän epäilyttävän.

lauantai 13. helmikuuta 2016

Ystävänpäivän kuumaa huumaa

Steffy on kipuillut Liam-suhteensa loppumisen kanssa, ja ihmetellyt miksei Liamista ole kuulunut mitään.


Ovela Quinn hoiti tämän ongelman väittämällä Liamille saaneensa häiritseviä puheluita ja juksasi Liamia nauhoittamaan viestin: “Sanon tämän vain kerran – lopeta soittelu. Hanki elämä. Älä soita tähän numeroon enää koskaan!” Quinn jätti tuon Liamin viestin Steffyn vastaajaan, jotta Steffy unohtaisi Liamin ja antautuisi Wyattin viettelyksille.


Ja niinhän siinä sitten kävikin. Quinn ja Liam eivät suinkaan olleet ainoa pari joka päätyi vällyjen väliin ystävänpäivän kunniaksi. Myös Steffy ja Wyatt rakastelivat.


Quinn on myös kehoittanut Wyattia karkaamaan heti naimisiin Steffyn kanssa. Samoinhan tapahtui Hopen kanssa... Kiero, rikollinen ja mielisairas äiti määrää Wyattin koko elämästä?

perjantai 12. helmikuuta 2016

Fanit raivoissaan - oksettavin juonenkäänne koskaan?

Pelkät suudelmat eivät sittenkään riittäneet näille "rakastavaisille".


Quinn on väittänyt muistinmenetyksestä kärsivälle Liamille että he ovat nimiltänsä Adam ja Eve, ja naimisissa keskenään. Pitäessään Liamia vankinaan ja poissa Steffyn luota Quinn on alkanut kehittää aitoja tunteita entistä vihamiestään Liamia kohtaan.

Nyt Kaunareiden tekijät ovat saaneet päälleen fanien suunnattoman raivon kun Quinn ja Liam etenivät "suhteessaan" sänkyyn asti, ja päättivät harjoitella lasten tekemistä.


Oksettavaa vai kerrassaan ratkiriemukasta? Sitä se olisi ainakin jos Quinn onnistuisi tulemaan raskaaksi! Voisivatko Aatami ja Eeva täyttää maan?

torstai 11. helmikuuta 2016

Erään avioliiton loppu

Kun Suomessa vasta juhlitaan Quinnin ja Deaconin häitä, niin USA:ssa heidän avioliittonsa on jo ohi. Deacon saapuu Quinnin mökille ja näkee siellä nukkuvan Liamin.  Ja siitäkös riemu repeää?


Deaconilla on mukanaan avioliiton mitätöimispaperit. Deacon varoittaa Quinnia että tällä menolla tämä päätyy pehmustettuun huoneeseen tai vankilaan. Elikkäs Deacon-pojun silmät ovat viimein auenneet lopullisesti hänen tulevan ex-vaimonsa hulluuden suhteen.


Jenkeissähän on ollut paljon huhua siitä että Deaconin esittäjä, hyvin paljon roolihahmoaan muistuttava paha poika Sean Kanan olisi saanut potkut Kauniista ja rohkeista. Ennen tätä kyseistä jaksoa Deaconia ei ollut kuulemma näkynyt sarjassa moneen (8?) kuukauteen. Näkyykö enää jatkossakaan?

tiistai 9. helmikuuta 2016

Video kohusuudelmasta

Ällötysvaroitus.



Newest Clip - Comfort in the Eyes #BoldandBeautifulLiam is getting to know his "wife" while Steffy can't help but think about Liam.
Julkaissut The Bold and the Beautiful - Recaps and Full Episodes 5. helmikuuta 2016


Eli nyt löytyi Facebook-sivu jolla voi katsoa Kaunareiden tuoreita USA-jaksoja Suomessakin: The Bold and the Beautiful - Recaps and Full Episodes

lauantai 6. helmikuuta 2016

Vihamiesten suudelma ja pikakosinta


Tämä tarina menee nyt todella yököttäväksi. Quinn väittää muistinmenetyksestä kärsivälle Liamille olevansa tämän vaimo! Liam on niin kovin pahoillaan kun ei muista rakasta vaimoaan.


Seuraa... tämmöistä:


Kuinka pitkälle tämä oksettava juonikuvio vielä etenee? Spoilereiden mukaan Quinn alkaa kehittää aitoja tunteita Liamia kohtaan.

Mutta lähitulevaisuudessa Deacon saa Quinnin kiinni Liamin piilottelusta mökillä. Mitähän Deaconi tykkää armaan ja eikä yhtään sekopään vaimonsa rikollisista ja pettävistä puuhista?


Liamin kärsiessä tajuttomuudesta psyko-Quinnin hoivissa Wyatt on veljellisesti käyttänyt kaiken aikansa Liamin naisen Steffyn vikittelyyn. Reilu peli ja meininki?

Vaikka Wyatt lahjoi Steffyä moottoripyörällä tämä ei silti suostunut sänkyyn hänen kanssaan. Noh ehkäpä kosinta saa mielen muuttumaan?! Vasta eilenhän Wyatt kosi veljensä edellistä eksää, Ivyä. Sairasta.

Wyatt Steffylle: "Haluan viettää loppuelämäni kanssasi." Todellako, Wyatt? Ensi viikolla on todennäköisesti vuorossa taas joku toinen veljesi entinen nainen.

maanantai 1. helmikuuta 2016

Koko kaupunki tietää sen sua ennen

Kertooko Carter Rickille Mayan miesmenneisyydestä? No ei tietenkään kerro, tämähän on saippuaoopperaa. Kaikki tietävät totuuden Mayasta ennen Rickiä, eikä kukaan heistä hiisku sanaakaan Rickille. Niin yksinkertaista se on.

Mutta kerrankin Carterille annettiin jotain juonentynkää näyteltäväksi. Yleensähän hän on paikalla vain siksi ettei jonkun hahmon tarvitsisi puhua yksinään.

Carolinen raskausvatsan seurantaa






Mutta kumpi on lapsen isä, Ridge vai Thomas? Sitä ei tiedetä vieläkään.