maanantai 30. marraskuuta 2015

Steffy palaa!

Tätä on jo odotettukin? Steffy palaa sarjaan Suomen jaksoissa tällä viikolla.

Tulossa lähitulevaisuudessa: Steffy auttaa Ridgeä ottamaan vallan Forresterilla pois Rickiltä ja Steffystä tulee Forresterin toimitusjohtaja. Steffy myös varastaa Liamin Ivyltä. Kaiken huipennuksena on kuitenkin murhayritys jonka kohteeksi Steffy joutuu, ja joka johtaa Alyn kuolemaan.


maanantai 23. marraskuuta 2015

Ivy, tuo pikku lutka

Ivy ja Wyatt seurustelevat USA:n jaksoissa. Ilmeisesti ne Hopen jämät eivät riitäkään pitämään Ivyä tyytyväisenä, sillä Ivy ja Thomas ovat vaihdelleet salaa suudelmia viime aikoina. Paitsi että... olihan Hopen ja Thomasinkin välillä pientä säpinää yhdessä vaiheessa. Sehän siis selittääkin sen miksi Ivy on nyt kiinnostunut Thomasista, pitäähän hänen käydä läpi ihan kaikki Hopen entiset heilat. Thomasin jälkeen täytyisi siis ilmeisesti ottaa tähtäimeen Oliver?

Lähitulevaisuudessa Ivy ja Thomas ylittävät sen viimeisenkin rajan ja päätyvät yhdessä sänkyyn. Jälkeenpäin Ivyä vaivaa morkkis. Ansaitsisiko Wyatt muka paremman ja uskollisemman naisen?


Tämän lutkailun toinen osapuoli Thomas ei tiedä että hänestä on tulossa (Carolinen lapsen) isä. Miten Ridge voi olla niin hirveä että valehtelee pojalleen ja omii tämän lapsen itselleen?

lauantai 21. marraskuuta 2015

Kauan odotettu kosinta

Oli hauskaa katsella eilen kuinka Suomen jaksossa Liam oli koristellut kämppäänsä hurmatakseen Ivyn. Nimittäin juuri samaan aikaan USA:ssa saman asunnon olivat vallanneet ruusut ja kynttilät ihan eri naisen vuoksi, nimittäin Liamin tosirakkauden Steffyn.






Ja viimein, se odotettu kosinta. Sfeffyn vastaus on... "kyllä".


Kosinta tapahtui juuri sopivasti kiitospäivän alla, joten Steffy voi ylpeänä esitellä sormustaan Forresterin suvun perinteisessä juhlassa.


Joko vihdoin Liam ja Steffy saavat onnellisen loppunsa, avioliiton ja lapsen?

Steffy palaa sarjaan Suomen jaksoissa ihan kohta!

perjantai 20. marraskuuta 2015

Brooke palaa tänään!

Katherine Kelly Lang kilpaili Italian Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa, ja siksi Brooke lähti Kauniissa ja rohkeissa Forresterin Italian toimistolle. Mutta tänään odotus on viimein ohi Suomessakin, ja Brooke palaa ruutuun.

Kaunarit-Brooke palaa ruutuun! "Poissaoloni teki sarjalle hyvää"


Maanantaina on puolestaan luvassa erikoisjakso jossa kurkistetaan sarjan kulissien taakse kun huikeat 7000 Kaunarit-jaksoa tulee täyteen.

lauantai 14. marraskuuta 2015

Neitseellinen sikiäminen

Ilouutisia: Mayan pikkusisko Nicole odottaa lasta. Lapsen isä on Mayan rakas aviomies Rick Forrester. Lapsi sai alkunsa keinohedelmöityksellä. Miltä tuntuu olla neitsyt joka odottaa lankonsa lasta? Onko mitään mihin nykyaikainen lääketiede ei pysty? Onko tämä enää ollenkaan eettistä?

Tuleva lapsi on biologisesti Rickin ja Nicolen, ei Mayan. Minkälaisia juonenkäänteitä tästä seuraa? Kiinnostuuko Rick Nicolesta romanttisessa mielessä? Pystyykö Nicole luovuttamaan lapsensa siskolleen?


tiistai 10. marraskuuta 2015

Ammuskelu Forresterilla

Tulossa tässä kuussa Suomen jaksoissa.

Mayan sisko Nicole saapuu sarjaan.


Brooke palaa kotiin Italiasta, ilman Hopea.


Rakkaudessa pettynyt Rick ammuskelee Forresterilla.